Μπουτσουρής: «Κακή νοοτροπία»

Μπουτσουρής: «Κακή νοοτροπία»

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την κακή νοοτροπία που δείχνουν κάποιοι νεαροί αθλητές πάνω στους οποίους έχει επενδύσει ο Παναθηναϊκός το μέλλον του», δήλωσε ο Μπουτσουρής.

Η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη μπορεί να συνδυάστηκε με το πρώτο θετικό φετινό αποτέλεσμα των «πρασίνων», ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάνει τον Νίκο Μπουτσουρή να χαμογελάσει.

«Αγωνιστήκαμε με τη σύνθεση που είχαμε στο ματς με τον Ηρακλή και συγκριτικά εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που όμως συνέχισε με παράπονα για τους παίκτες του: «Δεν έμεινα ευχαριστημένος από το διαγώνιο της ομάδας το Γιοζεφάσκι και δεν είμαι ευχαριστημένος από την κακή νοοτροπία που δείχνουν κάποιοι νεαροί αθλητές πάνω στους οποίους έχει επενδύσει ο Παναθηναϊκός το μέλλον του. Το θετικό αποτέλεσμα σαφέστατα θα μας δώσει μια ψυχολογική ώθηση αρκεί να καταφέρουμε εμείς να το διαχειριστούμε κατάλληλα. Νομίζω όποια ομάδα συμμετέχει σοβαρά σε αυτή τη διοργάνωση έχει να αποκομίσει οφέλη».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γιάτσης δεν μπορούσε να χωνέψει τις απώλειες που είχε η ομάδα του με τους τραυματισμούς. «Από προβλήματα, άλλο τίποτε αυτή την εβδομάδα. Είχαμε τραυματίες τους Τερζή και Σαρικεΐσογλου, γλίστρησε χθες και ο Σάμαρτζιτς και τον αποσύραμε σήμερα μετά το πρώτο σετ επειδή είχε ενοχλήσεις, συν το ότι αγωνίστηκε με γαστρεντερίτιδα ο Κυριακίδης. Είναι απίστευτο αυτό το πράγμα...» τόνισε και συνέχισε:

«Παρά τα προβλήματα, θέλαμε πολύ τη νίκη. Ομάδες σαν τον Άρη και τον Παναθηναϊκό δίνουν βάρος σε όλες τις διοργανώσεις και παίζουν για να κερδίζουν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Στα πρώτα δύο σετ δεν ήμουν ευχαριστημένος από την ομάδα. Ήθελα να παίζει με περισσότερο πάθος και μυαλό. Αυτό έγινε στα δύο επόμενα σετ, όταν ο Κυπριανός άρχισε να αποκτά εμπειρίες και να πατάει καλύτερα στα πόδια του. Στο πέμπτο σετ, όμως, τα παιδιά άρχισαν να σκέφτονται τα προηγούμενα χαμένα τάι μπρέικ. Δεν εισακούονταν οι οδηγίες μας και είχαμε προβλήματα. Είναι κρίμα όταν γυρνάς ένα τέτοιο παιχνίδι να μην μπορείς να φτάσεις στη νίκη».



Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved