Το παιχνίδι που ανοίγει τη σεζόν…

Το παιχνίδι που ανοίγει τη σεζόν…

Παλαιό Φάληρο και Πανιώνιος θα «ανοίξουν» το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής πόλο, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο στις 7 μ.μ.

Χωρίς τον Κινέζο φουνταριστό, Λι Γιουν Λι θα παρουσιαστεί στο σημερινό (4/10) παιχνίδι το Παλαιό Φάληρο απέναντι στον Πανιώνιο, με τους «πάνθηρες» να έχουν δώσει ήδη τα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια, στην Κωνσταντινούπολη για το Γιούροκαπ.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων έχει προγραμματιστεί για τις 7 μ.μ. στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου και οι προπονητές των δύο ομάδων, Κώστας Λούδης και Δημήτρης Σελετόπουλος μιλούν για την πρεμιέρα και δίνουν την δική τους ευχή για το φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Μπιράκης και Κουρτίδης.

Όσα είπαν οι δύο προπονητές στο Onsports:

Δημήτρης Σελετόπουλος: (προπονητής Πανιωνίου)

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, αν και εμείς κάναμε την πρεμιέρα μας σε επίσημα παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα. Για όσες ομάδες έλαβαν μέρος σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν ένα πλεονέκτημα, όσον αφορά στην προετοιμασία. Γνωρίζουμε πως πάντα η κατάσταση κρύβει κινδύνους και εκπλήξεις, ειδικά στο ξεκίνημα και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, ειδικά με ομάδες που θεωρητικά είμαστε καλύτεροι», ήταν τα λόγια του προπονητή των «πανθήρων».

Η ευχή του για το φετινό πρωτάθλημα: «Προβλέπω εξαιτίας της σχετικής ισοδυναμίας που υπάρχει να γίνουν πολύ σπουδαία παιχνίδια και η ευχή μου είναι να μην εισχωρήσουν οι χούλιγκαν των μεγάλων ομάδων στα κολυμβητήρια».

Κώστας Λούδης: (προπονητής Παλαιού Φαλήρου)

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου Κώστας Λούδης είπε: «Η ομάδα είναι έτοιμη, αν και υπάρχει η απουσία του ξένου που είναι πολύ σημαντική  για την ομάδα, αφού χάνει ένα μέρος της δυναμικής της. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι έτοιμα 100% για να δώσουν έναν αγώνα με στόχο τη νίκη. Ο Πανιώνιος είναι το πρώτο φαβορί κατ’ εμέ για την κατάκτηση της 5ης θέσης, καθώς οι τέσσερις πρώτες ομάδες είναι αρκετά μακριά από τις υπόλοιπες».

Η ευχή του για το φετινό πρωτάθλημα: «Κάτω από άλλες συνθήκες θα ευχόμουν να δούμε ένα πρωτάθλημα, που θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, με καλύτερη ποιότητα και οι πιο δυνατοί παίκτες να φτιάξουν την  πιο ανταγωνιστική εθνική ομάδα, αφού είναι πολύ κρίσιμη χρονιά γιατί υπάρχει το Πανευρωπαϊκό, η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς και ευελπιστώ, η συμμετοχή σε αυτούς. Με αυτά όμως, που περνά η χώρα εύχομαι ένα πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να κλείσουν πολλά κολυμβητήρια και είναι ορατό το πρόβλημα να μείνουν ομάδες χωρίς προπονήσεις και τα παιχνίδια τους να αναβάλλονται. Εύχομαι να μην γίνουν όλα αυτά και να κυλήσουν ομαλά. Να δούμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, όχι μόνο στην κορυφή αλλά πιστεύω ότι θα έχει γενικά ενδιαφέρον».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved