Βιτόλο... τριετίας!

Βιτόλο... τριετίας!

Σε συμφωνία με τον Βίκτορ Βιτόλο για τα επόμενα τρία χρόνια ήρθε ο Παναθηναϊκός.

Μετά την αποδέσμευσή του από τον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός αμυντικός μέσος, πέρασε νωρίς το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου οριστικοποίησε τη συμφωνία του με τους «πράσινους». Ο Βιτόλο συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες καθαρές αποδοχές περίπου 550.000 ευρώ (η μεταγραφή έτσι μαζί με τους φόρους θα κοστίσει στο «τριφύλλι» πάνω από 900.000 το χρόνο).

Ο ποδοσφαιριστής στη συνέχεια αναχώρησε για την Αυστρία, ώστε να ενσωματωθεί με την αποστολή του Παναθηναϊκού που βρίσκεται εκεί για προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο μέχρι να επικυρωθεί η λύση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ (αναμένεται να γίνει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα), θα παίρνει μέρος μόνο στις προπονήσεις χωρίς να χρησιμοποιηθεί στα φιλικά, ώστε να μην υπάρξει κάποια παρατυπία στη μεταγραφή.

Η επίσημη παρουσίασή του Βιτόλο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (19/07), ενώ το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες αργότερα στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ακολουθούν άλλοι δύο!

Ο Βιτόλο φαίνεται πως δεν άνοιξε μόνο την όρεξη, αλλά και την πόρτα στην Παιανία, αφού τις επόμενες μέρες ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν κλείσει έναν επιθετικό και έναν επιτελικό μέσο, περιμένοντας απλά τα… ζεστά χρήματα που θα μπουν στα ταμεία από τη μεταγραφή του Σισέ.



Ρόμαν Γιάρεμτσουκ: Άγριο ξέσπασμα - «Είναι ντροπή»
Ρόμαν Γιάρεμτσουκ: Άγριο ξέσπασμα - «Είναι ντροπή»
Euroleague, Φενέρμπαχτσε: Τέλος ο Ουίλμπεκιν
Euroleague, Φενέρμπαχτσε: Τέλος ο Ουίλμπεκιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός 94-101: Τα highlights του ντέρμπι στο Telekom Center Athens
Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός 94-101: Τα highlights του ντέρμπι στο Telekom Center Athens
Ολυμπιακός: Εξετάσεις για Τζόουνς
Ολυμπιακός: Εξετάσεις για Τζόουνς
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved