Ετοιμάζει Μίτσελ o Χιμένεθ

Ετοιμάζει Μίτσελ o Χιμένεθ

Με τις πολλές απουσίες που έχει ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τον Ισπανό μέσο. Έτοιμος και ο Σάχα.

Πάρα πολλές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Τραϊανό Δέλλα, Νίκο Γεωργέα και Κώστα Μανωλά, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι απουσίες ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ για τον Ισπανό τεχνικό, καθώς τιμωρημένοι είναι οι Νίκος Καράμπελας και Ίσμαελ Μπλάνκο, όπως και στον Νέιθαν Μπερνς ο οποίος είναι στο Κατάρ με την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας.

Οι πολλές απουσίες για τον Ισπανό τον αναγκάζουν να σκεφτεί πολύ σοβαρά την λύση του Μίτσελ για το κέντρο. Με τους Παντελή Καφέ και Σάββα Γκέντσογλου να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, ωστόσο όπως συνηθίζει ο Χιμένεθ δεν δίνει φανέλα βασικού σε ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν από τραυματισμό.

Τέλος κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Σεμπάστιαν Σάχα, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Σύμφωνα με αυτά που έχει δείξει ο Χιμένεθ, αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Νασούτι με Γιάχιτς, ενώ στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Αργυρίου και Ντάντομο.



Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Τζούρισιτς
Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Τζούρισιτς
ΑΕΚ: Αυτή είναι η εξάδα ξένων για το ματς με τον Ολυμπιακό
ΑΕΚ: Αυτή είναι η εξάδα ξένων για το ματς με τον Ολυμπιακό
Νίκη στην πρεμιέρα για Τσιτσιπά και τώρα ο Μεντβέντεφ
Νίκη στην πρεμιέρα για Τσιτσιπά και τώρα ο Μεντβέντεφ
ΟΦΗ: Προχώρησε σε αίτηση αναστολής ποινής για Παναθηναϊκό
ΟΦΗ: Προχώρησε σε αίτηση αναστολής ποινής για Παναθηναϊκό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved