Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει ο Σιώπης ενόψει Σαχτάρ
Μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού έβγαλε την Κυριακή (03/08) ο Μανώλης Σιώπης.
Ο Έλληνας μέσος ταλαιπωρήθηκε από θλάση τις παραμονές του επαναληπτικού με την Ρέιντζερς και πλέον βρίσκεται στην τελική… ευθεία για την επιστροφή του στη δράση. Ο Μανώλης Σιώπης ακολούθησε μέρος του προγράμματος της Κυριακής (03/08) και αύξησε τις πιθανότητές του για τη συμμετοχή στις «μάχες» με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Αντίθετα, ο Φώτης Ιωαννίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ελέω της θλάσης που υπέστη στον προσαγωγό στη ρεβάνς με τους Σκωτσέζους και δεν υπολογίζεται από τον Ρουί Βιτόρια για τα κρίσιμα παιχνίδια με τους Ουκρανούς στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.
Αναλυτικά, στην ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρεται:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και τακτική, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι. Ταυτόχρονα, ο Μανώλης Σιώπης συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος.
Θεραπεία ακολούθησε ο Ιωαννίδης».