AEK: Στεφάνι των Κύπριων στο μνημείο του Κατσούρη, πανό για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο
Η ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη στο πλαίσιο του φιλικού με την Ομόνοια, οι οπαδοί της οποίας άφησαν στεφάνι στο μνημείο του – Πανό για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο στη Θύρα 40 της «OPAP Arena».
Η ΑΕΚ επιστρέφει στο «σπίτι» της, για την πρόβα τζενεράλε πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι την επόμενη Πέμπτη (24/07).
Η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Ομόνοια, με τον Μάρκο Νίκολιτς να έχει την ευκαιρία να κάνει τις τελευταίες δοκιμές πριν το πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.
Επίσης, ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 7 Αυγούστου 2023, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει τη μνήμη του, με την οικογένεια του να αναμένεται να δώσει το «παρών» στο γήπεδο. Πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί της Ομόνοιας άφησαν στεφάνι και κασκόλ στο μνημείο του Μιχάλη Κατσούρη, με τους φίλους της ΑΕΚ που ήταν εκεί να χειροκροτούν τη συγκεκριμένη ενέργεια.
Ο κόσμος της «Ένωσης» τιμά και τη μνήμη του Δημήτρη Χατζηχρήστου, καθώς στη Θύρα 40 που πρόσφατα πήρε το όνομα του, υπάρχει ένα πανό με τη φωτογραφία του και την πασίγνωστη φράση του: «Αδέρφια μου ενωσίτες μείνετε ενωμένοι».