AEK: Η πρώτη ενδεκάδα του Νίκολιτς στην «OPAP Arena» - Με Κοϊτά στην κορυφή του ρόμβου
Δείτε την πρώτη ενδεκάδα του Μάρκο Νίκολιτς στην «OPAP Arena», με τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά να επιλέγεται για την κορυφή του ρόμβου στο κέντρο, με το οποίο θα ξεκινήσει η ΑΕΚ το φιλικό με την Ομόνοια.
Η «Ένωση» επιστρέφει στο «σπίτι» της, για την πρόβα τζενεράλε πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι την επόμενη Πέμπτη (24/07).
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ομόνοια, με τον Μάρκο Νίκολιτς να έχει την ευκαιρία να κάνει τις τελευταίες δοκιμές πριν το πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.
Στην πρώτη του ενδεκάδα στην «OPAP Arena», ο Νίκολιτς επέλεξε ξανά ρόμβο στο κέντρο, με τον Κοϊτά να είναι στην κορυφή του, ενώ στην εστία επιλέχθηκε τελικά ο Στρακόσα αντί του Μπρινιόλι.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακοσα – Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος – Μάνταλος, Λιούμπιτσιτς, Περέιρα, Κοϊτά – Μαρσιάλ, Ζίνι.
Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Κίτσος, Μάριτς, Κούσουλος, Εβάντρο, Λοΐζου, Σεμέδο, Νεοφύτου.
Το ΑΕΚ - Ομόνοια είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης (17/07). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ACTION24.