Μεταγραφές, ΑΕΚ: Ανατροπή με Ντέσερς - «Μένει στην Ρέιντζερς»
Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Σίριελ Ντέσερς έχουν προκύψει για την ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης φέρεται να παραμένει στην Ρέιντζερς.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα στην Σκωτία, σύμφωνα με τα οποία, οι «διαμαρτυρόμενοι» αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην επίθεση, καθώς ο Ιγκαμάνε θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.
Για τον λόγο αυτό, ο προπονητής της Ρέιντζερς προσπαθεί να αλλάξει την απόφαση του Ντέσερς, ο οποίος φέρεται να έχει βρει με την ΑΕΚ, αν και ακόμα η πρόταση της Ένωσης δεν έχει ικανοποιήσει οικονομικά την ομάδα της Γλασκώβης για να δώσει το «πράσινο φως» να προχωρήσει η μεταγραφή.
Πάντως, ο 30χρονος επιθετικός έδωσε το «παρών» στο φιλικό απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, χωρίς ωστόσο να πάρει μέρος, με τον Ράσελ να δηλώσει πως ο παίκτης αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.