ΕΣΗΕΑ: «Αποδοκιμάζουμε τη συμπεριφορά του προέδρου της ΑΕΚ»
Η ΕΣΗΕΑ, μέσω ανακοίνωση της, αποδοκίμασε τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή της «Ένωσης», Μάρκο Νίκολιτς.
Η Ένωση Συντακτών αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε λάβει χώρα με τον δημοσιογράφο, Ιωάννη Σαντοριναίο, αποδοκιμάζοντας τη συμπεριφορά του Μάριου Ηλιόπουλου.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποδοκιμάζει τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου προς τον συνάδελφο Ιωάννη Σαντοριναίο, τον οποίο αφού αρχικά ειρωνεύτηκε στη συνέχεια ουσιαστικά του απαγόρευσε να υποβάλει ερώτηση στο νέο προπονητή της ΑΕΚ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ υπογραμμίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι οι δημοσιογράφοι, τηρώντας τον κώδικα δεοντολογίας, θα συνεχίσουν να καλύπτουν τα ρεπορτάζ και θα ασκούν κριτική προκειμένου να ενημερώνουν τους πολίτες με εγκυρότητα».