ΑΕΚ: Το «αγκάθι» που καθυστερεί του Ντέσερς, φορτσάρει η «Ένωση» - Ανανέωσε ο Αγγελόπουλος
Η ΑΕΚ φουλάρει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σιριέλ Ντέσερς, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα τελευταία εμπόδια για να κάνει δικό του τον παίκτη – Ο Άγγελος Αγγελόπουλος ανανέωσε μέχρι το 2027.
Ο 30χρονος Νιγηριανός αποτελεί τον Νο1 στόχο της «Ένωσης» για την κορυφή της επίθεσης.
Τις τελευταίες ημέρες, όμως, το θέμα «κόλλησε», καθώς οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που είναι να λάβει η ομάδα της Σκωτίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal θα φτάσει, μαζί με τα μπόνους, τα 5.500.000 ευρώ.
Στη Ρέιντζερς ιδανικά θα ήθελαν να λάβουν «μπροστά» όλα τα χρήματα, κάτι που όπως φαίνεται αποτελεί «αγκάθι» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Το αν το συγκεκριμένο εμπόδιο αποδειχθεί αξεπέραστο είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες, στις οποίες, πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εμφανίζονται αποφασισμένοι να φορτσάρουν για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Μάλιστα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μάριος Ηλιόπουλος να το πάρει πάνω του, για να επιτευχθεί ο στόχος.
Στόχος είναι ο Ντέσερς να ντυθεί να «κιτρινόμαυρα» μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (24/06), όταν η αποστολή αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο. Σε περίπτωση που γίνει αυτό αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών ετών με συνολικές απολαβές που ξεπερνούν τα 6.000.000 ευρώ.
Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο Αγγελόπουλος
Η Άγγελος Αγγελόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο έχει διάρκεια τριών ετών. Ο 22χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν μέλος της ΑΕΚ Β’, αναμένεται να βρεθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το πιθανότερο είναι να αποτελέσει τον τρίτο τερματοφύλακα πίσω από τους Στρακόσα και Μπρινιόλι.