Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Ο Γεντβάι σκέφτεται την επιστροφή στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Ο Τιν Γεντβάι του Παναθηναϊκού σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Κροατία.
Η ιστοσελίδα «Index», αναφέρει ότι ο 29χρονος Κροάτης στόπερ βρίσκεται σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας από την πατρίδα του.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γεντβάι βλέπει με θετικό μάτι το πρότζεκτ που θέλει να εφαρμόσει ο νέος προπονητής, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν κι ως εκ τούτου είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί τα δεδομένα που υπάρχουν αναφορικά με τα συμβόλαια.
Ο Κροάτης αναδείχθηκε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία τον πούλησε στη Ρόμα (είχε δώσει 5.000.000 ευρώ) σε ηλικία 17 ετών το 2013. Να θυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το 2027 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε ένα γκολ και μια ασίστ σε 32 παιχνίδια.