ΠΑΟΚ: Φουλάρει για την ενίσχυση, σε πρώτο πλάνο ο Μαρτίνς
instagram/fabio11martins

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για την ενίσχυση, σε πρώτο πλάνο ο Μαρτίνς

ΠΑΟΚ: Ο Φάμπιο Μαρτίνς παίζει δυνατά για τον «Δικέφαλο» και θα γίνει προσπάθεια να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον πρώτο γύρο με τρεις νίκες που έφτιαξαν το κλίμα.

Αλλά είναι δεδομένο ότι υπάρχουν αδυναμίες και ο Ζοσέ Μπότο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, σε συνεργασία με τη διοίκηση, τρέχουν ήδη για την μεταγραφική ενίσχυση. Με στόχο οι παίκτες που θα έρθουν να είναι το συντομότερο δυνατό στη Θεσσαλονίκη. Ένας μεσοεπιθετικός κι ενδεχομένως και ένας φορ είναι οι προτεραιότητες.

Ο Φάμπιο Μαρτίνς είναι ένας παίκτης που απασχόλησε σοβαρά τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά δεν ήταν ελεύθερος από την Αλ Ουάχντα και είχε υψηλό συμβόλαιο. Ο 29χρονος  (24/7/93)  Πορτογάλος, όμως, έμεινε ελεύθερος στις 21 Σεπτεμβρίου από την αραβική ομάδα, αφού πήρε και την αποζημίωσή του. Πλέον, έχει μικρότερο κασέ κι αναζητεί τον επόμενο σταθμό.

Ο Μαρτίνς παίζει σοβαρά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σε συζητήσεις μαζί του. Στόχος της ομάδας είναι να υπογράψει ένα λογικό σε αποδοχές συμβόλαιο, πιθανότατα για 2,5 χρόνια και φυσικά να έρθει άμεσα. Αν ο δεξιοπόδαρος Πορτογάλος που παίζει κυρίως αριστερά, αλλά στον ΠΑΟΚ θα προορίζεται και για δεκάρι, θελήσει να περιμένει για να βρει ομάδα με καλύτερα χρήματα, τότε ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Όπως αναφέραμε, ο ύψους 1,77 Μαρτίνς είναι ελεύθερος από τις 21 Σεπτεμβρίου. Αν δεν έρθει το συντομότερο, προκειμένου να πάρει μέρος και στη μίνι προετοιμασία, να δουλέψει με την ομάδα και να φτάσει στο 100% σε φυσική κατάσταση, τότε θα είναι άσκοπο να έρθει πιο αργά, για παράδειγμα στα μέσα Γενάρη και να χρειαστεί χρόνο για να βρεθεί στο σημείο που πρέπει αγωνιστικά, αλλά και να προσαρμοστεί.

Ο Μαρτίνς ξεκίνησε από την Ακαδημία της Πόρτο τη σεζόν 2012-13 και είχε 29 ματς και 2 γκολ. Στην πρώτη ομάδα δεν κατάφερε να παίξει και την περίοδο 2013-14 πήγε στην Άβες, όπου είχε 37 συμμετοχές και 4 γκολ. Την επόμενη περίοδο (2014-15) έπαιξε στη β’ ομάδα της Μπράγκα και είχε 43 παιχνίδια με 14 γκολ και 2 ασίστ.

Με την πρώτη ομάδα εκείνη τη χρονιά είχε έναν αγώνα. Η εμφάνιση με τη Μπράγκα Β’ έκανε του άνοιξε τον δρόμο για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Τη σεζόν 2015-16 είχε με την Πάσος 24 αγώνες, 1 γκολ και 1 ασίστ. Ακολούθησε η Τσάβες, πάλι στην πρώτη κατηγορία, με την οποία έκανε 36 ματς και είχε 7 γκολ και 3 ασίστ τη σεζόν 2016-17.

Επιστροφή στη Μπράγκα

Οι γεμάτες σεζόν τον έφεραν πίσω στη Μπράγκα. Με την τέταρτη ομάδα της χώρας τις σεζόν 2017-18 και 2018-19 έφτασε τα 58 ματς και τα 9 γκολ, ενώ είχε κι 6 ασίστ. Δεν συνέχισε, όμως, στη Μπράγκα. Μετακόμισε στη Φαμαλικάο και την περίοδο 2019-20 μέτρησε 36 αγώνες, 12 γκολ και 6 ασίστ.

Αραβική χερσόνησο

Την σεζόν 2020-21 ο Μαρτίνς έφυγε για πρώτη φορά από την Πορτογαλία. Πήγε στο Ριάντ (Σαουδική Αραβία) για την Αλ Σαμπάμπ και είχε 27 παιχνίδια, 9 γκολ και 4 ασίστ. Γύρισε ξανά στην Πορτογαλία το καλοκαίρι του 2021 για την Μπράγκα και πρόλαβε να κάνει ακόμα 7 ματς κι 1 γκολ. Σύνολο, με τη Μπράγκα 65 αγώνες και 10 γκολ με 6 ασίστ. Τον Σεπτέμβριο του 2021 πουλήθηκε 3 εκατ. ευρώ στην Αλ Ουάχντα των ΗΑΕ και εκεί μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε έναν χρόνο, όταν κι έμεινε ελεύθερος, είχε 25 αγώνες, 8 γκολ και 3 ασίστ.

Είναι, λοιπόν, ένας έμπειρος παίκτης με καλούς αριθμούς σε γκολ κι ασίστ για τη θέση του. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θέλει να τον έχει στη διάθεσή του εντός Νοεμβρίου, διαφορετικά είναι πιθανό να πάει σε άλλες επιλογές.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Λύρατζης κι επίσημα έως το 2026

ΠΑΟΚ: Λύρατζης κι επίσημα έως το 2026

Βόλος: Οργή για την αδιανόητη απόφαση με ΠΑΟΚ - «Αν έχει αξιοπρέπεια οφείλει να παραιτηθεί» (video)

Βόλος: Οργή για την αδιανόητη απόφαση με ΠΑΟΚ - «Αν έχει αξιοπρέπεια οφείλει να παραιτηθεί» (video)

«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved