Παπασταθόπουλος: «Έτοιμοι να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Παπασταθόπουλος: «Έτοιμοι να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Ολυμπιακός: Οι πάντες εμπέδωσαν το τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψει η ομάδα «εκεί που της αξιζει» όπως είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Έναν Ολυμπιακό έτοιμο για να αντιστρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, πρέπει να περιμένουν να δουν οι φίλοι της ομάδας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου αυτό αναμένεται να συμβεί, καθώς οι πάντες εμπέδωσαν τι πρέπει να γίνει. Ο έμπειρος αμυντικός, τόνισε στην Cosmote TV πως η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου:

Για το κλίμα στην ομάδα και το αν βοήθησε η διακοπή: «Ήταν πολύ σημαντικό που είχαμε κάποιες μέρες να δουλέψουμε με το νέο προπονητή και κυρίως είχαμε κάποιες μέρες να ηρεμήσουμε και να φτιάξουμε ξανά την ψυχολογία μας για την συνέχεια. Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο προπονητής μας έχει ζητήσει κάποια καινούργια πράγματα τα οποία τα έχουμε βάλει στις προπονήσεις και θα τα βάλουμε και στο παιχνίδι μας.

Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ πιο έτοιμοι, να πάρουμε τρεις βαθμούς και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Μετά το τελευταίο παιχνίδι καθίσαμε και μιλήσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί, για ακόμα μια φορά και είπαμε πως αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Η διακοπή μας έκανε καλό γιατί μέσα από τις συζητήσεις πιστεύω πως έχουμε καταφέρει να εμπεδώσουμε πια τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε έτοιμοι να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να βρεθούμε ξανά εκεί που αρμόζει στον Ολυμπιακό».

Για τον Ατρόμητο: «Είναι μια ομάδα που παραδοσιακά παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σαν Ολυμπιακός μέσα στην έδρα μας, από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Να μην σπαταλήσουμε χρόνο, να μην χάσουμε ημίχρονα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με καλό ποδόσφαιρο».

Για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε: «Εγώ είμαι στο 100% για να βοηθήσω την ομάδα. Προσπαθώ κάθε μέρα οτιδήποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή μου και από τα παιδιά να είμαι εδώ για να τους βοηθήσω. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα δίνω το καλύτερο που μπορώ μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα».Επίδομα θέρμανσης: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις των δικαιούχων - Πότε θα καταβληθεί
Επίδομα θέρμανσης: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις των δικαιούχων - Πότε θα καταβληθεί
Ζουρούδης: «Η νίκη επί του Ναυπακτιακού Αστέρα μπορεί να μας αλλάξει τη χρονιά»
Ζουρούδης: «Η νίκη επί του Ναυπακτιακού Αστέρα μπορεί να μας αλλάξει τη χρονιά»
ΕΦΚΑ: Νωρίτερα η καταβολή συντάξεων Ιανουαρίου - Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος Χριστουγέννων
ΕΦΚΑ: Νωρίτερα η καταβολή συντάξεων Ιανουαρίου - Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος Χριστουγέννων
Γαβαλάς: «Οι διοικήσεις είναι ήρωες»
Γαβαλάς: «Οι διοικήσεις είναι ήρωες»