ΕΠΟ: Στα άκρα με Super League – «Η Ομοσπονδία αποφασισμένη να της αφαιρέσει το Πρωτάθλημα»!

ΕΠΟ: Στα άκρα με Super League – «Η Ομοσπονδία αποφασισμένη να της αφαιρέσει το Πρωτάθλημα»!

ΕΠΟ: Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, έκανε δηλώσεις αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αφαιρεθεί η διοργάνωση του Πρωταθλήματος απ’ τη Super League.

Η κόντρα ανάμεσα στην ΕΠΟ και στην Super League, μοιάζει ικανή να φτάσει στα άκρα. Αυτό φάνηκε κι απ’ τις δηλώσεις που έκανε ο Τάκης Μπαλτάκος στο ραδιόφωνο του “Libero” στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευθέως είπε πως υπάρχει σκέψη για αφαίρεση της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος απ’ τη Super League.

«Η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να αφαιρέσει το Πρωτάθλημα απο τη Super League εφόσον αυτή συνεχίσει να παραβαίνει το καταστατικό! Εγώ δεν κάνω κόντρα στον Μαρινάκη, εκείνος κοντράρει, εγώ δεν είμαι εκεί, έχω φύγει, όταν το κάνει, εγώ είμαι αλλού. Τον αέρα χτυπάει.

Ενοχλείται, αναμενόμενα ίσως, επειδή η συγκεκριμένη ομάδα με την οποία έχω ταυτιστεί όλα αυτά τα χρόνια είναι ο Παναθηναϊκός».

Αναφορικά με τη Γ.Σ. της ΕΠΟ και την απόφαση για αναστολή ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, ανέφερε:

«Το βασικό θέμα της γενικής συνέλευσης ήταν το Μητρώο. Για να παίξει μια ομάδα ερασιτεχνική θα πρέπει να ενταχθεί στο κρατικό μητρώο. Εάν το υπουργείο θεωρήσει ότι κάποιο έγγραφο δεν ειναι σωστό, δεν του επιτρέπει να παίξει. Αυτό για εμάς είναι απαράδεκτο γιατί αρμόδια για το ποδόσφαιρο είναι η Ομοσπονδία και δεν έχει κανέναν λόγο να υπάρχει. Για ποιο λόγο να υπάρχει η ΕΠΟ εάν η αδειοδότηση των σωματείων δε γίνεται απ’ αυτή και γίνεται απ’ το Κράτος. Τι δουλειά έχει το Κράτος, το λέει και το Σύνταγμα στο άρθρο 12.

Δεν σας κάνει εντύπωση ότι η ψηφοφορία είναι 57-4; Αυτά που λέει (σ.σ. ο Λευτέρης Αυγενάκης) αφορούν άλλες Ομοσπονδίες που ζουν απ’ το κράτος, που επιδοτούνται. Η ΕΠΟ δεν επιδοτείται απ’ το κράτος και τα 6300 σωματεία που λέει, τα περισσότερα αν όχι όλα, δεν ανήκουν στην ΕΠΟ. Το επιχείρημα της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης και της άδειας των Περιφερειών καταρρίπτει το ίδιο το επιχείρημα του Μητρώου, γιατί αν ισχύουν αυτά, τι χρειάζεται το Μητρώο;».Εσύ τολμάς να ακολουθήσεις την διατροφή του Κιλιάν Εμπαπέ
Εσύ τολμάς να ακολουθήσεις την διατροφή του Κιλιάν Εμπαπέ
Παναχαϊκή: Διάψευση για τους παίκτες της Κ19
Παναχαϊκή: Διάψευση για τους παίκτες της Κ19
Αποκρυσταλλώνεται το πλαίσιο στήριξης των ευάλωτων δανειοληπτών
Αποκρυσταλλώνεται το πλαίσιο στήριξης των ευάλωτων δανειοληπτών
Nέα αποχώρηση προπονητή στη Γ' Εθνική
Nέα αποχώρηση προπονητή στη Γ' Εθνική