Ολυμπιακός: Η απόφαση Μίτσελ για μεταγραφές - Τι ισχύει με Βατσλίκ και Πασχαλάκη

Ολυμπιακός: Η απόφαση Μίτσελ για μεταγραφές - Τι ισχύει με Βατσλίκ και Πασχαλάκη

Φρένο στις μεταγραφές στον Ολυμπιακό έβαλε ο Μίτσελ, ο οποίος περιμένει την επιστροφή των διεθνών, τη στιγμή που ο Τόμας Βατσλίκ έχει ενεργοποιήσει τον «συναγερμό» στο Ρέντη.

Ο Ισπανός τεχνικός από τις πρώτες του ώρες στον Ολυμπιακό έχει ζητήσει την «ελάφρυνση» του ρόστερ, το οποίο αριθμεί πολλά πρόσωπα και η δουλειά του τεχνικού επιτελείου σε καθημερινή βάση είναι δύσκολη. Αυτός είναι και ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει μερικές κινήσεις για την «αποσυμφόρηση» στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Τις τελευταίες μέρες, η φημολογία αναφορικά με μία ακόμα μεταγραφική κίνηση από τους Πρωταθλητές Ελλάδας ήταν έντονη. Ειδικά από τη στιγμή που ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε για την Σάρτζα. Το όνομα του Ντεναγέρ ήταν αυτό που «κυριάρχησε», τη στιγμή που η λίστα περιλάμβανε και τους Κολοτζέτζακ, Ιέ, Μαξίμοβιτς, Μανγκαλά και Μπένετ.

Όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Μίτσελ αποφάσισε να μην προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε κάποια νέα προσθήκη, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο και να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Βέβαια, από τη στιγμή που το «παράθυρο» για τους ελεύθερους ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, ουδείς μπορεί να είναι καθ’ όλα σίγουρος πως δεν θα γίνει κάποια κίνηση.

Ειδικά από τη στιγμή που οι τελευταίες «κλήσεις» για τους διεθνείς σήμανε «συναγερμό» με την κατάσταση του Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να φανεί ακριβώς η «ζημιά» και ο χρόνος που θα μείνει εκτός. Σε περίπτωση που ο τραυματισμός του αποδειχθεί σοβαρός, τότε θεωρείται σίγουρη μία κίνηση στους πορτιέρο και το όνομα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Τέλος, άμεσα θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο με τους Παϊτίμ Κασάμι και Ομάρ Ελαμπντελαουί, οι οποίοι ήταν κοντά στην επιστροφή τους. Ο Ελβετός μέσος έχει φέρει τα πράγματά του στην Ελλάδα, αφού υπήρχε συμφωνία σ’ όλα τα επίπεδα με τη διοίκηση, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το deal και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δύσκολα θα προχωρήσει ο «γάμος». Αναφορικά με τον Νορβηγό, ο διεθνής άσος είχε επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά όχι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο. Έτσι, δεν αποκλείεται η υπόθεσή του να απασχολήσει από τον Ιανουάριο.Παραμένει το μυστήριο στην Κασπία: 2.500 οι νεκρές φώκιες στις ακτές
Παραμένει το μυστήριο στην Κασπία: 2.500 οι νεκρές φώκιες στις ακτές
Ηρακλής: Τέλος και επίσημα ο Γεωργιάδης
Ηρακλής: Τέλος και επίσημα ο Γεωργιάδης
MyDATA: Προσυμπληρωμένες δηλώσεις ΦΠΑ - Στόχος η ταχύτερη επιστροφή φόρων
MyDATA: Προσυμπληρωμένες δηλώσεις ΦΠΑ - Στόχος η ταχύτερη επιστροφή φόρων
Απόλλων Σμύρνης: Δεν δίνει εισιτήρια στον Ολυμπιακό Β
Απόλλων Σμύρνης: Δεν δίνει εισιτήρια στον Ολυμπιακό Β