Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Χορταστική λευκή ισοπαλία! (Photos)

Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Χορταστική λευκή ισοπαλία! (Photos)

Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Εκατέρωθεν ευκαιρίες, σημαντικές στιγμές για να σκοράρουν και τελικά οι δύο ομάδες μπορούν να τα βάλουν με την αστοχία τους για το τελικό αποτέλεσμα – Διπλό δοκάρι οι γηπεδούχοι στην ίδια φάση, δοκάρι και για τη Λαμία!

Συνήθως τα ματς που λήγουν χωρίς σκορ, είναι βαρετά και ανούσια. Το Ατρόμητος-Λαμία όμως, τα είχε ουσιαστικά όλα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, εκτός απ’ το γκολ. Το οποίο και κάνει τη διαφορά φυσικά, γι’ αυτό και στο τέλος καμία απ’ τις δύο ομάδες δε χαμογέλασε. Απλά οι φιλοξενούμενοι μένουν με την ικανοποίηση πως φεύγουν με βαθμό απ’ την έδρα της φορμαρισμένης ομάδας του Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες φάσεις στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο η Λαμία πήρε τη σκυτάλη. Έχοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς με το δοκάρι του Ντε Βινσέντι. Όμως στο τέλος η αστοχία ήταν αυτή που νίκησε και το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών, σε ένα καλό ματς με διάθεση και ποιοτικές ενέργειες.

Τακτικά οι δύο ομάδες δεν εξέπληξαν στην αρχή του ματς. Η Λαμία θέλησε να δείξει ενέργεια στα πρώτα λεπτά, ο Ατρόμητος με άνεση αντεπεξήλθε και σιγά-σιγά ήταν αυτός που έπαιρνε τα ηνία του ματς. Με το πρώτο μέρος να έχει ρυθμό και φάσεις, παρότι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Δείχνοντας και τη φιλοσοφία που έχουν κυρίως οι γηπεδούχοι. Αλλά και την ποιότητα των δύο ομάδων, ειδικά για το επίπεδό τους.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 16', όταν ο Ρομπάιγ σούταρε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Κλωναρίδης έγινε κάτοχος μετά από κόντρα, αλλά από κοντά έστειλε την μπαλα ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ και στο 29’. Μετά από φάουλ του Γκονζάλες που έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Και πάνω στην προσπάθεια της ομάδας του Περιστερίου, ήρθε η Λαμία για να θυμίσει την επιθετική της παρουσία στο 32’.

Σε εκείνο το λεπτό ο Μανούσος άφησε στον Ντε Βινσέντι, με τον Αργεντινό να πιάνει άτσαλα το σουτ από άκρως πλεονεκτική θέση, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Γιαννιώτη.

Το… μπαλάκι των ευκαιριών πήγε ξανά στον Ατρόμητο, ο οποίος στο 34’ όταν από πάσα του Ρομπάιγ ο Κλωναρίδης πλάσαρε άουτ. Και στο 45’ οι γηπεδούχοι πάλι δεν κατόρθωσαν να προηγηθούν παρότι έφτασαν κοντά, όταν ο Κιάρτανσον καθυστέρησε παρότι σε πλεονεκτική θέση κι έστειλε την μπάλα στα σώματα των αμυνόμενων.

Η έναρξη του δεύτερου μέρους, έφερε τη Λαμία να προσπαθεί να ξαφνιάσει. Φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ! Ήταν το 47’ όταν ο Ντε Βινσέντι πήρε την κεφαλιά μετά την προσπάθεια του Σιμόν, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Γιαννιώτη κι έτσι έμεινε το 0-0!

Δύο λεπτά μετά, πάλι από προσπάθεια του Σιμόν, ο Μανούσος για λίγο δεν πρόφτασε να κάνει την προβολή χάνοντας την ευκαιρία.

Η συχνότητα των ευκαιριών στα επόμενα λεπτά μειώθηκε. Ο Ασκόφσκι στο 68’ δοκίμασε τον Γιαννιώτη με ένα σουτ, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας έδιωξε. Ενώ βγήκε νικητής και στο 71’ όταν ο Γιακουμάκης παραλίγο να γίνει απειλητικός μετά από λάθος του Σουάρεθ.

Στο 74’ παρά την όμορφη ανάπτυξη, οι παίκτες του Ατρόμητου καθυστέρησαν, ενώ τρία λεπτά μετά το σουτ του Ρομπάιγ έφυγε άουτ, στις στιγμές που οι γηπεδούχοι έδειξαν να επιστρέφουν για το δεύτερο μέρος, καθώς η Λαμία τους είχε πάρει τον… αέρα στο ματς.

Τα τελευταία λεπτά έγιναν πιο συντηρητικά ειδικά για τους φιλοξενούμενους, με τον Ατρόμητο να μην έχει την ίδια φρεσκάδα. Όμως στην τελική ευθεία έκανε εκπληκτική προσπάθεια κι έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει τη νίκη!

Ο Μουνίθ που είχε περάσει αλλαγή έκανε ένα σουτ χωρίς να απειλήσει τον Σαράνοφ στο 85’. Στο 1ο των καθυστερήσεων ο Χατζηισαϊας έκανε το γύρισμα αλλά είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Η τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, έφερε την ισοφάριση στα δοκάρια! Στο 6ο λεπτό του έξτρα χρόνου, ο σπεσιαλίστας Γκονζάλες εκτέλεσε εξαιρετικά, αλλά είδε την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, μετά να χτυπά στον Σαράνοφ και να βρίσκει ξανά στο δοκάρι! Και έτσι να μένει το 0-0.

Με αυτό το συναρπαστικό τρόπο, το ματς έμεινε στο 0-0. Μια λευκή ισοπαλία που κράτησε τον κόσμο σε εγρήγορση, είδε καλές ενέργειες από δύο καλές ομάδες για το επίπεδό τους. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν να έχουν επιτευχθεί τέρματα και απ’ τις δύο πλευρές, με τους γηπεδούχους να έχουν αριθμητικά τις περισσότερες φάσεις.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ, Γκονζάλες, Κουέν, Φριντζόνσον (79’ Μουνίθ), Ρομπάιγ (89’ Τζοβάρας), Κλωναρίδης (63’ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (63’ Ροτάριου).

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοβ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σλίβκα (79’ Τσούκαλος) (90+3’ Μπάμπης), Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι (59’ Γιακουμάκης), Τσιλούλης, Μανούσος (59’ Ασκόβσκι).

 



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved