Μπήκαν «Κλάους» και Μούσλι

Μπήκαν «Κλάους» και Μούσλι

Στον απόηχο της τιμωρίας της Τούμπας το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Άρη.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη δίχως απρόοπτα, έχοντας μάλιστα και δύο επιστροφές που «λύνουν» τα χέρια του Μάκη Χάβου. Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μπήκαν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο πρώτος αποχώρησε προληπτικά λίγο πριν το τέλος της χθεσινής προπόνησης με ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και ο δεύτερος με πόνους στους κοιλιακούς. Και οι δύο πάντως φαίνεται πως δεν είχαν κάτι σοβαρό.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» έκανε μάλιστα και τις πρώτες δοκιμές για το σχήμα που θα παρατάξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε ένα σύστημα «4-5-1» ο Χαλκιάς ήταν κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα της άμυνας δεν άλλαξε, Σνάουτνερ και Λίνο στα άκρα, Τσιρίλο και Κοντρέρας στο κέντρο αυτής. Στο κέντρο χρησιμοποιήθηκαν στον άξονα ο Τσουκαλάς με τον Γκαρσία, μπροστά τους ο Ίβιτς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και αριστερά ο Βιεϊρίνια. Επιθετικός θα είναι ένας εκ των Αθανασιάδη ή Μουσλίμοβιτς.

Προβληματίζει το «Λουζνίκι»

Μπορεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να χάρηκαν που η ομάδα θα αγωνιστεί στο χωρητικότητας 78.000 θέσεων στάδιο «Λουζνίκι», καθώς θα μπορέσουν να πάρουν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων, ωστόσο η τεχνική ηγεσία προβληματίζεται για το γεγονός ότι στο γήπεδο υπάρχει συνθετικός χλοοτάπητας και όχι φυσικό χόρτο. Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν στην Θεσσαλονίκη γήπεδο με συνθετικό χόρτο, ώστε να κάνουν κάποιες προπονήσεις πριν πετάξει η ομάδα για Μόσχα(20-2).



Προμηθέας και Ηρακλής κόντρα σε Λέγκια και Νιούκαστλ
Προμηθέας και Ηρακλής κόντρα σε Λέγκια και Νιούκαστλ
Ο Τζόκοβιτς για την εμπειρία του στο Telekom Center Athens: «Πραγματικά εντυπωσιακό» (βίντεο)
Ο Τζόκοβιτς για την εμπειρία του στο Telekom Center Athens: «Πραγματικά εντυπωσιακό» (βίντεο)
Παναθηναϊκός: Στη Σουηδία για το διπλό που θα αλλάξει την κατάσταση
Παναθηναϊκός: Στη Σουηδία για το διπλό που θα αλλάξει την κατάσταση
Ελληνικές «μάχες» σε EuroCup και FIBA Europe Cup
Ελληνικές «μάχες» σε EuroCup και FIBA Europe Cup
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Νίκος Κουρής μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του γιου του, αλλά και τις διαφορές που έχουν