Παναθηναϊκός: Στο «στόχαστρο» και ο Βέρμπιτς! (Video)

Παναθηναϊκός: Στο «στόχαστρο» και ο Βέρμπιτς! (Video)

Παναθηναϊκός: Μετά τους Τσέριν και Σπόραρ, οι «πράσινοι» θέλουν και τρίτο Σλοβένο όπως αποκαλύπτουν οι συμπατριώτες του Μπένζαμιν Βέρμπιτς – Δύσκολη περίπτωση του εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβου.

Ο Σπόραρ ανακοινώθηκε κι ο Παναθηναϊκός ήδη κοιτά την επόμενη κίνηση για την ενίσχυσή του. Άλλωστε οι «πράσινοι» θέλουν ακόμη τουλάχιστον δύο δημιουργικά χαφ και δύο εξτρέμ για να φτάσουν στο «κλείσιμο» του ρόστερ τους, χωρίς να αποκλείονται επιπλέον κινήσεις!

Μετά τον Σλοβένο στράικερ και τον Άνταμ Τσέριν, δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτη προσθήκη απ’ την συγκεκριμένη χώρα! Όπως αναφέρει η «Ekipe24» χαρακτηριστικά, το «τριφύλλι» έχει στο… στόχαστρο τον Μπένζαμιν Βέρμπιτς. Μια εξαιρετική περίπτωση για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο 28χρονος διεθνής άσος, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς με την Ντιναμό Κιέβου. Μπορεί να μείνει ελεύθερος μέσω της δυνατότητας που έχει δώσει η FIFA λόγω εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία. Όμως, η πρόκριση της ομάδας του Μιρτσέα Λουτσέσκου, περιπλέκει την υπόθεση.

Ο Βέρμπιτς είναι «δεμένος» με την ομάδα του Κιέβου και δέχεται έντονες πιέσεις για να παραμείνει στην Ντιναμό να τη βοηθήσει στην προσπάθειά της για να φτάσει μέχρι τους ομίλους του Champions League. Ο Βέρμπιτς αγωνίστηκε κόντρα στην Φενερμπαχτσέ και θεωρείται απ’ τους κορυφαίους της ομάδας πλέον, μετά τη φυγή των περισσότερων ξένων.

Παρ’ όλα αυτά, οι συμπατριώτες του Βέρμπιτς επιμένουν πως ο παίκτης μόνο αρνητικός δεν είναι σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα έχει τον ίδιο μάνατζερ με Σπόραρ και Τσέριν, ενώ και η παρουσία των συμπατριωτών του παίζει σημαντικό ρόλο.

Ο Παναθηναϊκός πιέζει απ’ τη δική του πλευρά για να γίνει πράξη αυτή η σημαντική μεταγραφή, καθώς ο Σλοβένος θεωρείται λύση απ’ το «πάνω ράφι». Γι’ αυτό και το δημοσίευμα στη Σλοβενία δίνει πολλές πιθανότητες για να έρθει στην Ελλάδα ο παίκτης.

Ο Βέρμπιτς μέχρι το 2015 αγωνιζόταν στην πατρίδα του και την Τσέλιε. Από εκεί πήγε για 2,5 χρόνια στην Κοπεγχάγη. Έκανε 99 συμμετοχές, σκόραρε 22 γκολ και είχε 15 ασίστ, πριν η Ντιναμό Κιέβου πληρώσει 4 εκ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2018.

Με τους Ουκρανούς έχει 121 ματς, 37 γκολ και 12 ασίστ. Τον Μάρτιο της περασμένης σεζόν πήγε για τρεις μήνες στην Πολωνία και τη Λέγκια Βαρσοβίας, λόγω του πολέμου για να μπορεί να αγωνίζεται. Είναι φυσικά διεθνής με τη Σλοβενία, έχοντας 43 συμμετοχές και 5 γκολ.



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved