Γκατσίνοβιτς: «Όλα είναι υπέροχα – Καθοριστικός ο Γιοβάνοβιτς»

Γκατσίνοβιτς: «Όλα είναι υπέροχα – Καθοριστικός ο Γιοβάνοβιτς»

Παναθηναϊκός: Συνέντευξη στην πατρίδα του παραχώρησε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς – Ο Σέρβος ανέλυσε τα δεδομένα που τον έφεραν στην Ελλάδα και τις σκέψεις του για το μέλλον.

Περνάει καλά στην Ελλάδα και δεν το κρύβει. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει ξαναβρεί τον εαυτό του, κάτι που ήταν ζητούμενο για τον ίδιο όταν πήρε την απόφαση να φύγει απ’ τη Γερμανία για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Αυτό τόνισε ο ίδιος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του. Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «zurnal.rs». Εκεί, ανέφερε πως όλα τα βρήκε υπέροχα στην Ελλάδα, ενώ του αρέσει και το αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Φυσικά αναφέρθηκε και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ήταν καθοριστικός για να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά με το μέλλον του δεν απέκλεισε τίποτα, καθώς όπως φάνηκε ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει ακόμη τι θα συμβεί.

Οι δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που αφορούν τον Παναθηναϊκό:

«Κάναμε μία πολύ ποιοτική εμφάνιση στην ημιτελική σειρά με τη Λαμία και ήμασταν σίγουροι για την πρόκριση, που έγινε πραγματικότητα. Παρακολουθήσαμε με πολύ ενδιαφέρον και τον άλλο ημιτελικό. Η επιτυχία και η πρόκριση του ΠΑΟΚ δεν μου προκάλεσε έκπληξη, γιατί ο Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει τον τίτλο και δεν έχει την ίδια συγκέντρωση. Στο τέλος η πρόκριση κρίθηκε στο εκτός έδρας γκολ.

Οι πιθανότητες στον τελικό είναι μοιρασμένες. Έχουμε συναντηθεί δύο φορές στο πρωτάθλημα από τότε που είμαι εδώ, κερδίσαμε στην Αθήνα, χάσαμε στη Θεσσαλονίκη, και τις δύο φορές το σκορ ήταν 2-1. Είναι σίγουρο ότι ο τελικός θα είναι ανοικτός σε όλα τα αποτελέσματα, ειδικά από τη στιγμή που θα βρεθούμε στο πρωτάθλημα τέσσερις μέρες νωρίτερα.

Δεν μιλήσαμε με τον Ζίβκοβιτς στα τελευταία ματς κυπέλλου. Είδαμε ο ένας τον άλλον και μιλήσαμε μετά τα προηγούμενα παιχνίδια μας. Χαίρομαι γι’ αυτόν που απέκλεισαν τον Ολυμπιακό. Ο Ζίβκοβιτς έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα, παίζει σπουδαία και θα είναι σημαντικό να τον σταματήσουμε στον τελικό.

Επέλεξα συνειδητά ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης ποιότητας από την Bundesliga, αλλά έναν μεγαλύτερο σύλλογο γνωρίζοντας ότι θα παλέψω για τρόπαια και θα παίξω σε μια ομάδα πολύ επιθετική.

Ασφαλώς και ήταν καθοριστικός ο ρόλος του προπονητή. Ο Γιοβάνοβιτς μου παρουσίασε ένα πλάνο για το ρόλο μου στην ομάδα και ποια θα είναι τα καθήκοντά μου. Μου άρεσε που θα παίξουμε στα play off, από ακόμη δύο παιχνίδια με τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω δυνατά ματς και να επανέλθω σε φόρμα.

Όλα είναι υπέροχα. Παίζω στη θέση μου και από τότε που ήρθα έχουμε κερδίσει περισσότερους βαθμούς από όλους τους άλλους συλλόγους. Έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και το Κύπελλο. Ήμασταν πειστικά τρίτοι μέχρι να επιστρέψουν στον Άρη οι έξι βαθμοί που αφαιρέθηκαν πριν από την έναρξη της σεζόν. Η δεύτερη θέση είναι σχεδόν αδύνατη για εμάς, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να τερματίσουμε τρίτοι και να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Είναι καλύτερα και για την οικογένειά μου, γιατί ο καιρός είναι ζεστός και η πόλη είναι μεγάλη. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι ο λόγος που αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν φανατικούς οπαδούς, είναι υπέροχο να παίζεις μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, ειδικά τώρα στα play off. Ένιωσα τη γοητεία και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, νικήσαμε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο δανεισμός μου λήγει στο τέλος της σεζόν. Είμαι υποχρεωμένος να εμφανιστώ στην αρχή της προετοιμασίας. Θα δούμε πώς θα είναι η κατάσταση στον σύλλογο, αν θα κερδίσει μια θέση στην Ευρώπη, πώς θα είναι το αγωνιστικό επιτελείο».

 



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved