ΠΑΟΚ: Μίνιμουμ 58 ματς σε σεζόν γεμάτη πληγές και ρόστερ με ανορθογραφίες! (vids+pics)

ΠΑΟΚ: Μίνιμουμ 58 ματς σε σεζόν γεμάτη πληγές και ρόστερ με ανορθογραφίες! (vids+pics)

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» θα συμπληρώσει δεδομένα 58 ματς την τρέχουσα περίοδο και δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 60, τη στιγμή που το ρόστερ είχε κι εξακολουθεί να έχει πολλά θέματα.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα έχει το απόλυτο προβάδισμα για τη δεύτερη θέση και στο Κύπελλο είναι στα ημιτελικά και στοχεύει στην κατάκτηση.

Σε μία σεζόν που ξεκίνησε με προσδοκίες για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ονειρεύεται για τις άλλες δύο διοργανώσεις που θα είναι εντός στην καρδιά της άνοιξης. Ο μεγάλος του στόχος ουσιαστικά έκανε φτερά νωρίς. Ειδικά για την Ευρώπη, όταν ξεκινούσε η σεζόν, ενδεχομένως κανείς στον «Δικέφαλο» να μην περίμενε ότι η ομάδα θα είναι στα προημιτελικά του Conference League.

Σε μία χρονιά που δεν έγιναν και οι καλύτερες επιλογές, ο ΠΑΟΚ έχει πλησιάσει στο να «τρυπήσει» το ταβάνι. Με όσα κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, ασφαλώς η ομάδα δικαιούται να κάνει όνειρα. Έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά της σε πολύ απαιτητικά παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ γνώριζε όταν άρχισε η προετοιμασία ότι θα δώσει σίγουρα 40 αγώνες. Τους 26 στην κανονική διάρκεια και τους δέκα για τα πλέι οφ. Ήταν αδύνατο να μείνει εκτός εξάδας. Ακόμα δύο για τα προκριματικά του Conference League και σίγουρα δύο για το κύπελλο. Αυτός ο αριθμός, λοιπόν, εκτοξεύτηκε στους 58 και μπορεί να αγγίξει ή να ξεπεράσει τους 60!

Ο ΠΑΟΚ έδωσε ήδη 14 ματς στην Ευρώπη. Τέσσερις αγώνες για τα προκριματικά, έξι στους ομίλους και τέσσερις ακόμα με Μίντιλαντ, Γάνδη. Με τη Μαρσέιγ θα φτάσει τους 16 αγώνες και βλέπουμε! Στο Κύπελλο έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια με ΑΕΛ, ΑΕΚ και σίγουρα άλλα δύο τον περιμένουν με τον Ολυμπιακό. Έξι αγώνες συν 16 για την Ευρώπη πάει στους  22 και έχει και τα 36 ματς για πρωτάθλημα και πλέι οφ!  

Αν περάσει τη Μαρσέιγ πάει σίγουρα στα 60 παιχνίδια και άγνωστο τι θα γίνει στη συνέχεια, ενώ αν φτάσει τελικά θα έχει δεδομένα 61! Ένας αριθμός που δεδομένα σφυρηλατεί τον χαρακτήρα της ομάδας. Και το ότι έχει φτάσει ο ΠΑΟΚ να ονειρεύεται ακόμα είναι ένα μικρό θαύμα με όσα έχουν γίνει φέτος. Ας τα δούμε:

Μπακ: Οι Τέιλορ, Σίντκλεϊ δεν είναι κακοί παίκτες, ούτε και σημεία αναφοράς φυσικά. Ο πρώτος όμως, ανασταλτικά έχει πολλά θέματα για τη φιλοσοφία που έχει στο παιχνίδι ο Λουτσέσκου. Με αποτέλεσμα, αν και υπήρχε και ο Λύρατζης, η πρώτη μεταγραφή τον Γενάρη να είναι ο Σάστρε στη θέση του δεξιού μπακ.

Επιθετικοί: Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ. Πάνω του χτίστηκε η ομάδα. Και το επιθετικό όπλο του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη χιαστών στο δεύτερο ματς με τη Μποέμιανς. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ήδη 45 αγώνες και δεν είχε τον βασικό του φορ στους 43! Πήρε έτσι δανεικό τον Άκπομ, που δεν είναι κίλερ, αλλά κάνει μία συγκεκριμένη δουλειά. Γύρισε ο Τσόλακ, αφού δεν ήρθε η ανάλογη πρόταση κι έμεινε, διότι πουλήθηκε ο αναπληρωματικός θεωρητικά του Ολιβέιρα, ο Σφιντέρσκι.

Μέσοι: Ομάδα για τον Εσίτι το καλοκαίρι δεν υπήρξε, ο Νιγηριανός που κόστιζε δεν βοηθούσε, αφού δεν είχε τα τρεξίματα του Τσιγγάρα και την ποιότητα να κατεβάσει μπάλα. Έτσι με τους αργούς Σβαμπ, Κούρτιτς και μέχρι να πάρει την απόφαση ο Λουτσέσκου να ενεργοποιήσει τον Τσιγγάρα, χάθηκε η μπάλα προς το τέλος του πρώτου γύρου. Ο ΠΑΟΚ εγκλωβίστηκε με τον Εσίτι και δεν μπορούσε να διαθέσει κι άλλα χρήματα για χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ήρθε ο Σοάρες με άλλα στοιχεία από τους υπόλοιπους μέσους.

Ο Ελ Καντουρί που έχει ποιότητα, παίρνει αρκετά χρήματα, αλλά είναι μία πονεμένη ιστορία με τους τραυματισμούς κάθε χρόνο. Υπέστη δύο βαριές θλάσεις και από τα 45 ματς έως τώρα έχει παίξει στα 22! Στα μισά δηλαδή. Ο Αουγκούστο που έχει καθιερωθεί σε έναν ρόλο δεκαριού έχασε 13 παιχνίδια, διότι κι αυτός ταλαιπωρήθηκε με θλάση. Στους μέσους προσθέστε και την παραμονή του Καγκάβα, που κόστιζε και απλά υπήρχε στο ρόστερ.

Εξτρέμ και μεσοεπιθετικοί: Τα κενά του ΠΑΟΚ φώναζαν, αλλά δεν καλύφθηκαν. Ο Μπίσεσβαρ πλέον δεν έχει την ένταση να παίζει εξτρέμ, ειδικά σε ματς που είναι απαιτητικά, όπως αυτό με τη Γάνδη. Έχασε επίσης την προετοιμασία, όπως και ο Μιτρίτσα. Ο Ρουμάνος έβγαλε και δύο τραυματισμούς κι έχασε 18 αγώνες! Ο Ζαμπά ήταν δανεικός στη Βάσκο και γύρισε για να μπει στην ομάδα από τον Γενάρη.

Στόπερ: Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σεζόν με πέντε παίκτες. Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδη. Κι έχει μείνει με τρεις, με τον κίνδυνο ενός τιμωρημένου ή ενός μικροτραυματισμού να μην υπάρχει αναπληρωματικός και να παίζουν συνεχώς οι ίδιοι. Ο Βαρέλα με όσα έγιναν με τον γιο του και τη μεταγραφή στη Μπενφίκα, είναι ξένο σώμα, ενώ κι όταν έπαιζε δεν θύμιζε τον Βαρέλα των πρώτων ετών.

 Ο Μιχαηλίδης υπέστη πρόσφατα ρήξη χιαστών και ο Ίνγκασον από την επέμβαση της περασμένης σεζόν, μπήκε στην πρώτη ομάδα τον περασμένο Δεκέμβριο! Γι’ αυτό ο Ισλανδός έχει παίξει στα 23 από τα 25 ματς, ενώ θλάση έβγαλε και ο Κρέσπο κι έχει αγωνιστεί στα 28 από τα 45 ματς. Και θα λείψει και με την ΑΕΚ.

Σ’ όλα αυτά δεν αναφέρονται τα πολλά προβλήματα με κορονοϊό (δύο προέκυψαν σήμερα) που ήταν αρκετά όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ελάχιστοι παίκτες τη γλίτωσαν, ενώ υπήρξαν και μικροτραυματισμοί και φυσικά τιμωρίες.  


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή - «βόμβα» στον «Δικέφαλο του Βορρά» - Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Επιστροφή - «βόμβα» στον «Δικέφαλο του Βορρά» - Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Στο αεροπλάνο και με απίθανο τρόπο έμαθαν οι παίκτες για Μαρσέιγ (photos)

ΠΑΟΚ: Στο αεροπλάνο και με απίθανο τρόπο έμαθαν οι παίκτες για Μαρσέιγ (photos)

ΠΑΟΚ: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού! - Εκτός ο Κρέσπο με ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού! - Εκτός ο Κρέσπο με ΑΕΚ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved