Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-2: Τρομερός Παλάσιος τον οδηγεί στην Ευρώπη! (photos)

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-2: Τρομερός Παλάσιος τον οδηγεί στην Ευρώπη! (photos)

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Με δύο γκολ του Παλάσιος το «τριφύλλι» νίκησε 0-2 στο Περιστέρι. Έχασε πέναλτι ο Αϊτόρ.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι ασταμάτητος και οδηγεί τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. 

Ο Παναθηναϊκός με δύο γκολ του Αργεντινού εξτρέμ, ο οποίος έφτασε τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα, νίκησε εύκολα 2-0 τον μέτριο Ατρόμητο, ενώ στο 0-0 να σημειωθεί ότι έχασε και πέναλτι ο Αϊτόρ!

Για τον Παναθηναϊκό που ήταν ανώτερος και δεν κινδύνευσε από τους γηπεδούχους, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, διότι νίκησαν και η ΑΕΚ με τον Άρη και θα ήταν ζημιά για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μείνει 5-6 βαθμούς,πίσω, διότι μην ξεχνάμε ότι μόνο τέσσερις ομάδες βγαίνουν στην Ευρώπη. Ο Ατρόμητος δεν είχε καλή εικόνα και θα πρέπει να βελτιωθεί για να μην μπει σε περιπέτειες, τώρα που άφησε πίσω του και την Λαμία.  

Σχηματισμοί

Ο Ατρόμητος είχε τον Γιαννιώτη στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Κιβρακίδης, αριστερό ο Καστεγιάνο και στόπερ οι Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης. Κόφτης ο Σάλομον, εσωτερικοί μέσοι οι Χαρίσης, Καρτάλης, δεξιά ο Ροτάριου, αριστερά ο Μουνίθ και στην κορυφή ο Κουλούρης σε διάταξη 4-3-3.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον Διούδη στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Σάντσες, αριστερό ο Χουάνκαρ και στόπερ οι Βέλεθ, Σάρλια. Σε ρόλο αμυντικού μέσου ο Κουρμπέλης, εσωτερικοί χαφ οι Αλεξανδρόπουλος, Γκατσίνοβιτς, αριστερά ο Αϊτόρ, δεξιά ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Λίγες φάσεις

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο επιθετικά και είχε την κατοχή της μπάλας, που έφτασε έως και το 68%, αλλά και ο Ατρόμητος είχε προϋποθέσεις στο ανοιχτό γήπεδο. Στο 2’ εκτέλεση του φάουλ στο δεύτερο δοκάρι από τον Αϊτόρ, δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία για να εκτελέσει.

Στο 4’ σέντρα του Χαρίση, η κεφαλιά του Κουλούρη έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 8’ ήταν άστοχο το μακρινό σουτ του Μουνίθ.

Στο 11’ γύρισμα του Κουλούρη από δεξιά, απομάκρυνε ο Σάρλια και στο 14’ ο Ροτάριου έστρωσε στον Χαρίση, το σουτ του οποίου από το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία ο Παλάσιος

Στο 28’ ξαφνικό σουτ του Αϊτόρ μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Στο 37’ Γκατσίνοβιτς και Παλάσιος συνδυάστηκαν, ο Αργεντινός έκανε τη σέντρα σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 40’ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 0-1! Σε αντεπίθεση ο Αϊτόρ έδωσε στον Παλάσιος, ο οποίος απέφυγε τον Καστεγιάνο κι εκτέλεσε στο ύψος του πέναλτι, όμως, ο Γιαννιώτης απέκρουσε σε κόρνερ!

Έχασε πέναλτι ο Αϊτόρ!

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51’ εκτέλεσε στατική φάση ο Αϊτόρ και η κεφαλιά του Βέλεθ στο δεύτερο δοκάρι δεν βρήκε στόχο. Στο 55’ ο Παναθηναϊκός είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρει. Ο Χουάνκαρ έκανε τη σέντρα, ο Γκατσίνοβιτς κοντρόλαρε και τον ανέτρεψε στη μικρή περιοχή ο Γιαννιώτης. Ο Μανούχος έδωσε σωστά το πέναλτι.

Στην άσπρη βούλα πήγε ο Αϊτόρ και με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτό ήταν και το δεύτερο χαμένο πέναλτι για τον Παναθηναϊκό σε τρεις αγωνιστικές, αφού είχε προηγηθεί αυτό του Καρλίτος με τον Παναιτωλικό.

Στο 60’ ο Παλάσιος πίεσε τον Μαυρομμάτη και κέρδισε τη μπάλα ο Κουρμπέλης,ο οποίος πάσαρε κάθετα στον Παλάσιος, αυτός μπήκε στην περιοχή από δεξιά και σούταρε, αλλά  μπλόκαρε ο Γιαννιώτης.

Ο Γιοβάνοβιτς έριξε στη μάχη Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνη και ο τελευταίος άλλαξε τη ροή του αγώνα.  

Στο 71’ εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη με πολλά φάλτσα, ο Γιαννιώτη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τρομερός Παλάσιος και 0-2

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 75’ έγινε το 0-1. Βαθιά μπαλιά του Αλεξανδρόπουλου δεξιά στον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος κατέβασε ωραία και σέντραρε, η μπάλα πέρασε από τον Ιωαννίδη, αλλά στο δεύτερο δοκάρι ο Παλάσιος με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ!

Το «τριφύλλι» βρήκε την ψυχολογία, ο Ατρόμητος ήταν σε σοκ και στο 77’ έγινε το 0-2 πάλι από τον Παλάσιος! Ο Αργεντινός με τακουνάκι έδωσε στον Χουάνκαρ, ο οποίος σέντραρε από αριστερά, ο Γκατσίνοβιτς έστρωσε στον Παλάσιος κι αυτός με δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιαννιώτη!

Στο 83’ ο Ιωαννίδης βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη κι εκτέλεσε, αλλά ο γκολκίπερ του Ατρόμητου απέκρουσε με το πόδι.  

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Χαρίσης, Σάλομον (62’ Αλιμπέκ), Καρτάλης (34 λ.τρ. Ντένιτς), Ροτάριου (82’ Ναμπί), Μουνίθ, Κουλούρης.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες, Χουάνκαρ, Βέλεθ (85’ Πούγγουρας), Σάρλια, Κουρμπέλης (65’ Μαουρίσιο), Αλεξανδρόπουλος, Γκατσίνοβιτς (87’ Καρλίτος), Αϊτόρ (65’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος, Ιωαννίδης (85’ Βιτάλ).



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved