ΟΦΗ: «Λαβωμένος» από τα Ιωάννινα

Μπορεί ο ΟΦΗ να κέρδισε έναν βαθμό χθες (27/09) στους «Ζωσιμάδες», μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο «έχασε» τέσσερις ποδοσφαιριστές

Μάριος Βλαβιανός
ΟΦΗ: «Λαβωμένος» από τα Ιωάννινα

Και αυτό γιατί οι Κρητικοί επέστρεψαν στην… βάση τους, έχοντας μια απώλεια πριν την σέντρα κι άλλες τρεις κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Καστάνιος ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο πριν το παιχνίδι και δεν αγωνίστηκε απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Παράλληλα, ο Πασσαλίδης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού του και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Κάτι που συνέβη, ωστόσο, και με τον ποδοσφαιριστή που τον αντικατέστησε, τον Διαμαντή, ο οποίος μάλιστα επίσης πέρασε εκτός αγώνα με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού, μόλις δέκα λεπτά μετά!

Ενώ η κακοδαιμονία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε με τον Νέιρα, που χτύπησε στον μηρό του δεξιού ποδιού του και αποχώρησε στο 83ο λεπτό του αγώνα.