Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός 0-0: Δυνατό ματς, αλλά έλλειψε το γκολ (photos+videos)

Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός 0-0: Δυνατό ματς, αλλά έλλειψε το γκολ (photos+videos)

Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός: Αρκετές ευκαιρίες έχασαν και οι δύο ομάδες, αλλά γκολ δεν μπήκε στη Ριζούπολη.

Παιχνίδι με φάσεις και συγκινήσεις έγινε στη Ριζούπολη, αλλά Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Οι Νικαιώτες ανέβασαν στροφές και πίεσαν στο δεύτερο μέρος, αλλά το γκολ του Μάναλη ήταν οφσάιντ.

Ο Απόλλων, που κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά φέτος, είδε τον Μπρούνο Άλβες να κάνει δύο λάθη, ενώ τον Τσιλούλη στο 84’ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Τζιανλούκα Φέστα είδε αρκετά πράγματα από την ομάδα του, όπως και αυτά που πρέπει να δουλέψει.

Με ενέργεια και επιθετικότητα ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Ιωνικό ο Απόλλων Σμύρνης, στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο του. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πίεσε για το γκολ, έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τους Φατιόν στο 12’ και Σαχλί στο 18’. Στο 26’ ο Χουτεσιώτης εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Ντάουντα.

Ο Ιωνικός δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να γίνει απειλητικός, ενώ ο Απόλλων είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσε να τις αξιοποιήσει. Στο 40’ ένα σουτ του Τουτουαρίμα δεν βρήκε στόχο, με τον Απόλλωνα να τελειώνει το πρώτο μέρος με 11 τελικές έναντι μιας των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιωνικός επιχείρησε να μπει πιο δυνατά και είχε κάποια σουτ με τους Μύγα, Καμπράλ, αλλά οι γηπεδούχοι γρήγορα ισορρόπησαν. Στο 59’ ο Παμλίδης άδειασε τον Μύγα, αλλά το πλασέ του στη συνέχεια πέρασε άουτ.

Στο 67’ πάλι ο Παμλίδης απείλησε, αλλά ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε.

Ο Ιωνικός στη συνέχεια βρέθηκε κοντά στο γκολ με δύο «τσαφ» του Μπρούνο Άλβες, με το δεύτερο να το εκμεταλλεύεται στο 67’ ο Μάναλης και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ, όπως φάνηκε στο VAR.

Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά και στο 82’ σουτ του Κάνιας δεν βρήκε στόχο. Στο 84’ ο Απόλλων έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Τσιλούλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ιωνικός στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να πιέσει για το γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι αμύνονταν σωστά.

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Άλβες, Τουτουρίμα, Φατιόν, Σλίβκα (79’ Φαν Λα Πάρα), Κάστρο, Τσιλούλης, Ντάουντα (71’ Ιωαννίδης), Σαχλί (46’ Παμλίδης).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (61’ Κωνσταντινίδης), Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Ματσούκας (86’ Μπουένο), Άοσμαν (65’ Κάνιας), Καμπράλ (65’ Μάναλης), Τουράμ.



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved