Αστέρας Τρίπολης: Αυτό το έργο θέλει να κάνει στο γήπεδο με τη βοήθεια της Περιφέρειας

Αστέρας Τρίπολης: Αυτό το έργο θέλει να κάνει στο γήπεδο με τη βοήθεια της Περιφέρειας

Η Περιφέρεια ανακοίνωσε βελτιωτικά έργα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και ο δήμαρχος Τρίπολης έδωσε διευκρινήσεις.

Τα τελευταία 14 χρόνια που ο Αστέρας Τρίπολης αγωνίζεται στη Super League, ενώ έχει συμμετοχές και στο Europa League, η διοίκηση έχει κάνει πολλά έργα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για να πληροί τα κριτήρια της UEFA.

Οι Αρκάδες βελτιώνουν συνεχώς τις εγκαταστάσεις τους, ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλουν να κάνουν στο γήπεδο, αλλά συναντούν εμπόδια. Ένα από αυτά είναι το στέγαστρο στη Θύρα 1, καθώς οι θεατές είναι εκτεθειμένοι στη βροχή και τον αέρα.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης μίλησε στον Arcadia 93.8 για τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Νίκα και τον Γιώργο Μποροβήλο, αναφορικά με τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο, τονίζοντας που μπορεί ο δήμος και η περιφέρεια να παρέμβουβ.

«Εμείς κάναμε μια συνάντηση με τον κ. Περιφερειάρχη και τον πρόεδρο του Αστέρα, με στόχο να στηρίξει η Περιφέρεια οικονομικά εννοείται κάποιες παρεμβάσεις στο γήπεδο του Αστέρα. Μία παρέμβαση και η πιο σημαντική είναι η δημιουργία στεγάστρου στην Θύρα 1. Είναι ένα αίτημα χρόνων του Αστέρα. Μιλάμε για τη μεγάλη κερκίδα κι ο κόσμος τους χειμερινούς μήνες που βρέχει είναι εκτεθειμένος. Νομίζουμε ότι πρέπει να γίνει το στέγαστρο, είχε γίνει και μια προσπάθεια παλιότερα που δεν ολοκληρώθηκε. Υπάρχουν κάποια θέματα γραφειοκρατικά που πρέπει να ξεπεραστούν. Ο κύριος Περιφερειάρχης θα υποστηρίξει αυτήν την προσπάθεια, γιατί όπως είπε κι ο ίδιος αναγνωρίζει την προσφορά του Αστέρα στην περιοχή μας και σε όλη την Πελοπόννησο. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, το ότι ο κ. Περιφερειάρχης αναγνωρίζει τη σημαντική προσφορά του Αστέρας στην Πελοπόννησο.

Άρα από εδώ και πέρα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες και από την πλευρά του Δήμου και από την πλευρά της Περιφέρειας και βέβαια και από την πλευρά του Αστέρα για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτές τις παρεμβάσεις έτσι ώστε η εικόνα του γηπέδου να είναι καλύτερα και να διευκολύνονται οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τον Αστέρα.

Ήδη κάναμε την παρέμβαση με την ασφαλτόστρωση του δρόμου και την δενδροφύτευση και με ό,τι άλλες παρεμβάσεις μπορεί να κάνει ο Δήμος με τις πενιχρές δυνατότητες που έχει, θα τις κάνει γιατί όπως έχω πει ξανά για εμάς ο Αστέρας από τα σημαντικότερα κεφάλαια που σχετίζονται με την ανάπτυξη της πόλης μας.

Νιώθω χαρά και περηφάνια για τον Αστέρα. Όχι μόνο ως παλιός παίκτης της ομάδας αλλά και σαν Τριπολιτσιώτης. Όλοι οι Τριπολιτσιώτες αισθάνονται χαρά και περηφάνια που ο Αστέρας μας, γι’ άλλη μία χρονιά είχε παρουσία στην πρώτη κατηγορία αλλά και συμμετοχή στα Play Off με τις καλύτερες ομάδες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Αστέρα.

Σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση, σε όλους. Μην ξεχνάμε ότι ο Αστέρας είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που είναι για 15 συνεχόμενα έτη στη Super League. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα, αν εξαιρέσει κανείς την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, που παίζει για τόσα χρόνια στην πρώτη κατηγορία.

Αυτό δείχνει τη δουλειά σε βάθος που γίνεται. Είναι ένας Αστέρας κανονικός, όχι διάττων αστέρας. Το να παίζεις 15 χρόνια στη Super League και να είσαι η μοναδική ομάδα, μαζί με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ που παίζει τόσα πολλά χρόνια σε αυτή την κατηγορία, με συμμετοχές μάλιστα και στην Ευρώπη, δείχνει την τεράστια δουλειά που γίνεται στον σύλλογο. Από τις μικρές Ακαδημίες μέχρι και την επαγγελματική ομάδα».



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved