Τζόλης: «Υποσχεθήκαμε το Κύπελλο στον Σαββίδη» – «Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ» (photos)

Τζόλης: «Υποσχεθήκαμε το Κύπελλο στον Σαββίδη» – «Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ» (photos)

ΠΑΟΚ: Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και το μέλλον του.

Ο Χρήστος Τζόλης στη δεύτερη σεζόν του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ πανηγύρισε το πρώτο του τρόπαιο.

Ο 19χρονος άσος του «Δικεφάλου» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN» και μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για τα όνειρά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόλη:

Για τα όσα έζησε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος: «Ήταν μια μεγάλη βραδιά για εμάς, το διασκεδάσαμε όλοι, το χαρήκαμε πολύ. Προσωπικά δεν είχα δει ποτέ τόσο κόσμο, δεν το είχα νιώσει και ήταν μια πολύ ωραία βραδιά. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε καλά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είχαμε καλές και κακές περιόδους, αλλά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν ως Κυπελλούχοι και με την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα».

Για το ότι δεν έπαιξε στον τελικό και τις αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία: «Ο προπονητής πήρε αυτή την απόφαση, ίσως έκρινε ότι δεν χρειάζεται και δεύτερο επιθετικό. Οι δύο αλλαγές που έγιναν ο Κρμέντσικ και ο Τσιγγάρας έδωσαν πνοή στην ομάδα, αυτές οι δύο αλλαγές ξεκλείδωσαν το ματς. Ο Πασχαλάκης έκανε καίριες επεμβάσεις και ήταν σημαντικό που δεν δεχθήκαμε δεύτερο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου».

Για το πριμ: «Είχαμε υποσχεθεί στον Ιβάν Σαββίδη ότι θα πάρουμε το Κύπελλο και αυτός μας υποσχέθηκε πριμ».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Μέχρι πριν δύο χρόνια αγωνιζόμουν ως σέντερ φορ. Στην Κ-19 με τον Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο πρώτος που με έβαλε ως εξτρέμ και μου αρέσει, γιατί μπορώ να συγκλίνω προς τα μέσα, μου αρέσει να παίζω αριστερά και ως δεύτερος επιθετικός».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: «Ήμασταν και πριν τον τελικό σε καλό κλίμα, δεν μας επηρέασε καθόλου αυτό. Μιλήσαμε με τον προπονητή και λύσαμε όποια θέματα υπήρχαν».

Για την άνοδο της μετοχής του: «Σίγουρα είναι ένα επίτευγμα για εμένα, αλλά φυσικά δεν πρέπει να μένεις μόνο στα νούμερα, θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να ξεκινήσω την επόμενη σεζόν ακόμη καλύτερα».

Για το ότι δεν έπαιξε πολύ προς το τέλος της σεζόν: «Ήταν η πρώτη μου χρονιά σε μεγάλη ομάδα, έπαιξα πολλά παιχνίδια, τους τελευταίους δύο μήνες δεν αγωνίστηκα πολύ, ίσως και λόγω κούρασης, αν και εγώ ένιωθα καλά. Την τελική απόφαση την παίρνει ο προπονητής».

Για όσα ακούγονται γι’ αυτόν: «Κάποιοι επηρεάζονται για αυτό, για εμένα έγραφαν και πιο παλιά το έχω συνηθίσει».

Για το ποδοσφαιρικό του όνειρο: «Το χόμπι μου το έχω κάνει επάγγελμα αυτή τη στιγμή και είμαι ικανοποιημένος για αυτό. Πολλά ονειρεύομαι κι ελπίζω να πραγματοποιηθούν. Φυσικά κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής ονειρεύεται μια καριέρα σε μεγάλο πρωτάθλημα στο εξωτερικό. Δεν βγαίνω έξω όπως τα άλλα παιδιά, αλλά η ζωή συνεχίζεται, υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσεις».

Για το μέλλον του: «Πρώτα απ’ όλα να ξεκουραστώ και σωματικά και ψυχολογικά. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, εγώ είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί».



Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved