Παναθηναϊκός: Το «ευχαριστώ» Μολό στον Ολυμπιακό και οι τελικοί του Μακέντα! (photos)

Παναθηναϊκός: Το «ευχαριστώ» Μολό στον Ολυμπιακό και οι τελικοί του Μακέντα! (photos)

Παναθηναϊκός: Ο Ιταλός φορ του «τριφυλλιού» και ο Γάλλος δεξιός μπακ έστειλαν τα δικά τους μηνύματα μετά την ήττα στο ντέρμπι.

Ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Γιοάν Μολό δεν σκύβουν το κεφάλι.

Ο Ιταλός φορ του Παναθηναϊκού, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram.

Το ίδιο έκανε και ο Μολό, ο οποίος… ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για το μάθημα και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί.

«Σαν μαχητής στο δρόμο μου παίρνω μαθήματα. Μαθαίνω καθημερινά να αναλύω το λάθος μου, να βελτιώσω την ποιότητά μου, να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, να δείχνω χαρακτήρα στα δύσκολα. Δεν φοβάμαι να πέσω, πάντα οι άνθρωποι με ρίχνουν, αλλά έχω τη δύναμη και το κουράγιο να σηκωθώ.

Ξέρω πατέρα ότι με βλέπεις, είσαι ο Θεός μου. Ποτέ δεν θα γονατίσω. Ακόμα και ο πόνος μέσα μου δεν θα με κάνει να τα παρατήσω. Δεν είμαι ο συνηθισμένος άνθρωπος. Επιλέγω να είμαι παράδειγμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης. Διατηρήστε την πίστη αν κάποιος πέσει θα είμαι εδώ, γιατί αυτό είναι σημαντικό. Οι συμπαίκτες χρειάζονται ο ένας τον άλλον. Διατηρήστε την ενότητα. Ευχαριστώ Ολυμπιακέ (σ.σ. τάγκαρε τον λογαριασμό των Πειραιωτών), κρατάμε τον εκνευρισμό, ήταν ένα καλό τεστ και θα βελτιωθούμε. ΠΙΣΤΕΥΩ».

Νωρίτερα ο Μολό σε ιστορία που ανέβασε στο instagram ανέφερε: «Ψηλά τα κεφάλια παιδιά. Έμειναν επτά τελικοί. Σαν οικογένεια χάνουμε και σαν οικογένεια νικάμε. Την επόμενη φορά θα πιέσουμε περισσότερο. Δεν τα παρατάμε».

Ο Μακέντα, παράλληλα, τόνισε: «Απογοητευμένος διότι αξίζαμε περισσότερο. Αλλά η επιστροφή θα είναι ως συνήθως πιο δυνατή από την αναποδιά. Τώρα επτά τελικοί. Πάμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

Δείτε τις αναρτήσεις στη photo gallery



Σε δημοπρασία η πρώτη φανέλα του Λιονέλ Μέσι
Σε δημοπρασία η πρώτη φανέλα του Λιονέλ Μέσι
Μεταγραφές: Έκπληξη με τη νέα ομάδα του Στέρλινγκ μετά την Τσέλσι
Μεταγραφές: Έκπληξη με τη νέα ομάδα του Στέρλινγκ μετά την Τσέλσι
Η νέα εποχή Allwyn είναι εδώ και «έντυσε» με τα χρώματά της τον Πύργο του Πειραιά
Η νέα εποχή Allwyn είναι εδώ και «έντυσε» με τα χρώματά της τον Πύργο του Πειραιά
ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη κατά του Ποντένσε για το ματς με την ΑΕΚ
ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη κατά του Ποντένσε για το ματς με την ΑΕΚ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved