Παναθηναϊκός: Σεζόν… νοσοκομείο! (Photos)

Παναθηναϊκός: Σεζόν… νοσοκομείο! (Photos)

Παναθηναϊκός: Οι τραυματισμοί που έχουν… γονατίσει φέτος το «τριφύλλι» και δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα στους «πράσινους»!

Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό, μόνο καλά δεν έχει εξελιχθεί. Οι «πράσινοι» έχουν ελπίδες για να βγουν στην Ευρώπη, αυτό όμως δεν καθιστά ως επιτυχημένη την αγωνιστική περίοδο γι’ αυτούς. Πέρα απ’ τα δεδομένα τους λάθη, όμως, υπάρχουν και αναποδιές που δεν μπορούσαν να υπολογιστούν.

Ο λόγος φυσικά για τους τραυματισμούς. Με σημαντικούς παίκτες να μένουν εκτός, να χάνουν την καλή τους φόρμα και να χρειάζονται καιρό μέχρι να… ξαναμπούν στο κλίμα της σεζόν. Κυρίως όμως, το πρόβλημα είναι η ίδια η απουσία παικτών που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αδύνατο να σκεφτεί το «τριφύλλι» πως δε θα μπορεί να τους υπολογίζει!

Το τελευταίο παράδειγμα σαφώς και είναι ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι το… βαρύ χαρτί των «πράσινων» στη μεσαία γραμμή. Αποκτήθηκε αργά και χρειάστηκε λίγο καιρό να ετοιμαστεί, αλλά πρόλαβε να κάνει 19 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα (1 γκολ, 1 ασίστ) και να αποτελεί το βαρόμετρο στα χαφ! Πριν τα play offs που θα καθορίσουν το αν επιτευχθεί ο στόχος που υπάρχει, ο συγκεκριμένος παίκτης θα κάνει αρθροσκόπηση και θα χάσει μεγάλο μέρος του έξτρα Πρωταθλήματος.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ… LAST YEAR!

Φυσικά όταν μιλάμε για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, όλων το μυαλό πηγαίνει στον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» που σχεδόν έχει… ξεχαστεί, καθώς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέσα στο 2021! Συγκεκριμένα έχει να παίξει από τις 12 Δεκεμβρίου 2020, ενώ στις 20 Ιανουαρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς.

ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ… ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ

Καλά-καλά δεν προλάβαμε να τον δούμε και να κρίνουμε τις ικανότητές του. Μόλις άρχισε να ανεβαίνει και έκανε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο. Από τότε (Νοεέμβριος) ο Αντόνιο Σαβιέρ δεν έχει μπορέσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό!

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ

Είχε αρχίσει τη σεζόν τραυματίας και έμεινε εκτός για αρκετά μεγαλύτερο διάστημα απ’ όσο είχε υπολογιστεί. Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης που σε θεωρητικό επίπεδο ήταν η δεύτερη λύση για αριστερό μπακ, έκανε ντεμπούτο στη σεζόν στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη! Δηλαδή την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος!

ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ… ΒΓΗΚΕ

Ο Χουάνκαρ αποκτήθηκε αργά και ως βασικός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός αγωνίστηκε σε δύο αναμετρήσεις (ΑΕΛ και Άρη) και εν συνεχεία τραυματίστηκε. Μυϊκό πρόβλημα, αλλά τον κράτησε εκτός για μεγάλο διάστημα. Χάνοντας 5 σερί παιχνίδια στα οποία κατά κάποιο τρόπο… αναγκαστικά πήρε τη φανέλα του βασικού ο Ζαγαρίτης. Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται με πρώτη λύση τον παίκτη που θεωρητικά θα ήταν τρίτη!

ΑΡΓΗΣΕ Ο «ΒΙΓΙΑ»

Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό άρχισε με άσχημα αποτελέσματα. Αναγκάζοντας τους «πράσινους» να προχωρήσουν σε αλλαγές (προπονητή, τεχνικού διευθυντή) και να… τρέχουν για να καλύψουν το βαθμολογικό χαμένο έδαφος. Σε αυτό το διάστημα, δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός είχε μυϊκά θέματα και τον κράτησαν μακριά απ’ την αγωνιστική συμμετοχή για 6 αναμετρήσεις Πρωταθλήματος! Ουσιαστικά δεν έκανε προετοιμασία κι αυτό δεδομένα τον επηρέασε. Ο Αργεντινός, βέβαια, αποκτήθηκε για να γίνει ο δημιουργικός ηγέτης του «τριφυλλιού» οπότε η απουσία του ήταν πολύ σοβαρό πρόβλημα.

ΤΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Μετά το ματς με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ όπου και αγωνίστηκε, ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη κάταγμα στο σησαμοειδές του δεξιού ποδιού σε μια προπόνηση του «τριφυλλιού». Ο νεαρός επιθετικός έμεινε εκτός για αρκετό καιρό, χάνοντας 9 ματς Πρωταθλήματος! Ένας ακόμη σοβαρός τραυματισμός και μια μεγάλη σε χρονική διάρκεια απώλεια για τους «πράσινους» μέσα στη σεζόν!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ… ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΑΝ!

Ο Γιουνούς Σανκαρέ αποκτήθηκε στο τέλος Ιανουαρίου απ’ το «τριφύλλι». Με το που μπήκε στην ομάδα, εντυπωσίασε! Γκολ με τον Ατρόμητο, γκολ και ασίστ με τον Ολυμπιακό! Και εκείνη τη στιγμή, τραυματίστηκε. Θλάση που τον άφησε εκτός και μόλις επέστρεψε τραυματίστηκε εκ νέου στο γόνατο με αποτέλεσμα να μην έχει αγωνιστεί από τότε.

Η ΡΗΞΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ

Ένας παίκτης που επίσης έπαθε ζημιά φέτος και έμεινε καιρό εκτός, είναι ο Γιάννης Μπουζούκης. Τον περασμένο Γενάρη ο Έλληνας μέσος των «πράσινων», υπέστη ρήξη συνδέσμων. Από τότε δεν έχει αγωνιστεί μένοντας εκτός για 8 αναμετρήσεις Πρωταθλήματος!

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΛΕΘ

Ίσως ο πιο αξιόπιστος αμυντικός του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν. Ο Φραν Βέλεθ έχει συχνούς τραυματισμούς μέσα στην αγωνιστική περίοδο, χάνοντας κάποια ματς «κλειδιά»! Για την ακρίβεια δεν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 8 αναμετρήσεις μέχρι τώρα, ενώ αποτελεί ερωτηματικό το πότε θα επιστρέψει καθώς είναι και τώρα τραυματίας.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Στις αρχές του 2021 πέρα απ’ τα προβλήματα των τραυματισμών, προέκυψε και ζήτημα με τον κορονοϊό. Κάτι που στοίχισε στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να παλέψει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (0-0) λόγω των πολλών απουσιών, οι οποίες συνεχίστηκαν και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις δημιουργώντας πρόβλημα στο «τριφύλλι» παρότι έπαιρνε τα αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα, θέματα τραυματισμών υπήρξαν για παίκτες που έχασαν κρίσιμα ματς μέσα στην πορεία της σεζόν (π.χ. Διούδης εκτός με ΠΑΟΚ, Αλεξανδρόπουλος εντός με ΠΑΟΚ κτλ), αλλά και για ποδοσφαιριστές που ποτέ δεν κατάφεραν να δώσουν λύσεις (π.χ. Αντονίτο που στο πρώτο μισό της σεζόν δεν μπόρεσε να αγωνιστεί καθόλου και έφυγε απ’ την ομάδα).


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Ρήξη μηνίσκου ο Μαουρίσιο! (photos)

Παναθηναϊκός: Ρήξη μηνίσκου ο Μαουρίσιο! (photos)

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για Αστέρα Τρίπολης ο Βέλεθ, δύσκολα ο Μαουρίσιο! (photos)

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για Αστέρα Τρίπολης ο Βέλεθ, δύσκολα ο Μαουρίσιο! (photos)

Παναθηναϊκός: Οι περίπατοι στα πλέι οφ με Αστέρα Τρίπολης και η μεγάλη ευκαιρία! (video+photos)

Παναθηναϊκός: Οι περίπατοι στα πλέι οφ με Αστέρα Τρίπολης και η μεγάλη ευκαιρία! (video+photos)

Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved