Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Τα στοιχεία της αναμέτρησης

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Τα στοιχεία της αναμέτρησης

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 24η αγωνιστική της Super League, με τον Δικέφαλο να μετρά επτά σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, κάτι που αποτελεί και την καλύτερη επίδοσή του κόντρα στους Αρκάδες.

Από την άλλη, η έδρα του Αστέρα έχει δείξει ότι βάζει δύσκολα στον ΠΑΟΚ,  καθώς στις 16 φορές που η ομάδα της Τρίπολης φιλοξένησε τον Δικέφαλο για το πρωτάθλημα, επικράτησε σε εννιά παιχνίδια.

Αναλυτικά οι αριθμοί και η προϊστορία του αγώνα, όπως την παρουσίασε η ΠΑΕ:

7 αναμετρήσεις χωρίς ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης εντός και εκτός έδρας συμπλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τις πέντε να είναι για το πρωτάθλημα και τις δύο για το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτές οι επτά αναμετρήσεις χωρίς ήττα αποτελούν την καλύτερη επίδοση του ΠΑΟΚ στην ιστορία των αγώνων του με τον Αστέρα Τρίπολης που ξεκινούν από την σεζόν 2007-08, όταν ανέβηκε για πρώτη φορά η ομάδα της Αρκαδίας στην Super League.

Ως νεοφώτιστος, ο Αστέρας Τρίπολης, κατάφερε να επικρατήσει εντός και εκτός έδρας του ΠΑΟΚ χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, αλλά στη συνέχεια ακολούθησαν έξι ματς με τον ΠΑΟΚ εντός και εκτός έδρας, όπου ο Δικέφαλος πήρε τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η τελευταία ήττα του Δικεφάλου στην Αρκαδία ήταν στις 4 Μαρτίου 2018 με 3-2 (18′ Κυριακόπουλος, 52′ Τόνσο, 90′ Ιγκλέσιας – 37’ Τζάλμα, 89’ Πρίγιοβιτς). Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 16 φορές για το πρωτάθλημα με γηπεδούχο τον Αστέρα, ο οποίος έχει επικρατήσει στις εννέα, υπάρχουν δύο ισοπαλίες και πέντε νίκες του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 16 τέρματα στην Τρίπολη, με τον Κουλούρη να είναι ο μόνος που έχει σκοράρει δύο φορές στον ίδιο αγώνα, ενώ ο Αθανασιάδης βρήκε δίχτυα σε δύο διαφορετικά ματς. Οι τρεις από τις πέντε νίκες του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη είναι με 2-1, ενώ οι άλλες δύο είναι με 2-0 και 3-0. Μόνο μια αναμέτρηση υπάρχει χωρίς γκολ, αφού μια παρουσία έχει το 0-0, ενώ η άλλη ισοπαλία τους είναι με 1-1. Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του έχει τέσσερις νίκες με 1-0.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved