Μπόλονι: «Να αφήσω τα ίχνη μου στον Παναθηναϊκό»!

Μπόλονι: «Να αφήσω τα ίχνη μου στον Παναθηναϊκό»!

Άρης-Παναθηναϊκός: Για μια πολύ σημαντική νίκη και μια ομάδα γεμάτη τούνελ μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι!

Χαρούμενος για τη σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι. Ο τεχνικός των «πράσινων»… έβγαλε το καπέλο στους συνεργάτες του, ενώ μίλησε και για κάποιο πρόσωπο που τον είχε ενημερώσει για τις αλλαγές και είχε εκπλαγεί, χωρίς να το κατονομάσει.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα της ομάδας προσομοιάζοντας τα με τούνελ. Κλείνοντας επισήμανε πως θέλει να αφήσει τα ίχνη του στο «τριφύλλι»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι:

«Αναμφισβήτητα μια πολύ σημαντική νίκη. Μας δίνει μια ακόμη μεγαλύτερη χαρά. Σκέφτομαι κάποιον, δε θα πω το όνομα αλλά θα μαντέψετε, ο οποίος εξεπλάγην και ήταν χαρούμενος φαντάζομαι, όταν πριν μερικές μέρες του είπα τι αλλαγές προτίθεμαι να κάνω. Δούλεψε καλά σήμερα, ήταν μήνυμα για εκείνον. Σήμερα είναι τα γενέθλια της συζύγου μου, της έστειλα λουλούδια και περιμένω να έρθει στην Ελλάδα. Ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο τώρα…».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος με τη χρησιμοποίηση νέων παιδιών: «Ήμουν χαρούμενος με την εμφάνιση του Εμμανουηλίδη. Ο Ιωαννίδης ίσως έπαιξε χαμηλότερα απ’ αυτά που ξέρει να κάνει. Ο Αλεξανδρόπουλος επανέρχεται σιγά-σιγά στο επίπεδό του. Είμαι χαρούμενος για τον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος έρχεται μετά από ένα τούνελ, βγαίνει στο φως και αναπνέει οξυγόνο».

Για το αν ήταν ρίσκο οι επιλογές: «Ναι. Αποτέλεσε ρίσκο. Δεν ήταν δώρο για τους επιθετικούς μου. Πιστεύω ήταν και μια μικρή έκπληξη. Ξέρετε όμως ο προπονητής, περιτριγυρίζεται από τόσο πολύ κόσμο. Όσο κι αν συμβαίνει αυτό, συχνά είσαι μόνος σου. Και μένεις μόνος με τα προβλήματα της ομάδας. Κάνοντας τις σκέψεις σου, θα έλεγε είναι δύσκολο να διαχειριστείς τη μοναχικότητα και την ευθύνη».

Για τον Καμπετσή και τον Μολό που θεωρητικά ήταν «κομμένοι»: «Δε βρίσκουμε σε αυτή την περίοδο φιλικά για να τους χρησιμοποιήσουμε. Θέλω να πω ένα μπράβο κι ένα ευχαριστώ για όλους τους συνεργάτες μου. Ένας εξ αυτών δουλεύει συστηματικά με τους επιθετικούς. Μιλάμε πολύ γύρω απ’ την ανάπτυξη. Ο Σεργκέι Κουσνέτσοφ κάνει αυτή τη δουλειά και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ασχολείται περισσότερο με τους αμυντικούς. Για έναν παίκτη όπως ο Μολό είναι σημαντικό να ρυθμίσεις τις λεπτομέρειες. Τα αποτελέσματα έρχονται σε μένα. Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου. Επίσης να αναφέρουμε πως ο Διούδης έκανε εξαιρετικό αγώνα».

Για το αν αυτή η νίκη ψυχολογικά θα βοηθήσει για να βγει η ομάδα απ’ το τούνελ: «Δεν ξέρω αν γνωρίζεται τον αυτοκινητόδρομο απ’ την Ιταλία προς τη Γαλλία. Εκεί έχει 50 τούνελ. Ο Παναθηναϊκός είναι σαν κι αυτό το δρόμο. Είχαμε το τούνελ που λέγεται κορονοϊός. Είχαμε το τούνελ του Κουρμπέλη. Με τους νέους παίκτες. Ακόμη δεν είδαμε μέσα στο τούνελ πως προχωράμε. Θα επαναλάβω πως με όλη μου την ενέργεια, ή με όλη την ενέργεια όλων μας, κάνω το παν ώστε η παρουσία μου να αφήσει τα ίχνη μου στον Παναθηναϊκό».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved