Συγκίνησε ο Κιάκος – Η αφιέρωση στον ανιψιό του!(Video+Photos)

Συγκίνησε ο Κιάκος – Η αφιέρωση στον ανιψιό του!(Video+Photos)

ΠΑΟΚ-Βόλος: Συγκλονιστική στιγμή στην Τούμπα με τον Κιάκο να αφιερώνει το γκολ στο ανιψάκι του που δίνει μάχη με τον καρκίνο…

Ο Γιάννης Κιάκος ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ του Βόλου, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Τελικά ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και επικράτησε, όμως κάποιες στιγμές δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα.

Ο ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μαγνησίας έκανε δηλώσεις μετά το ματς και αποκάλυψε που αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε. Σχηματίζοντας μια καρδιά με τα χέρια του και προσπαθώντας να κάνει το ίδιο και με το γράμμα άλφα. Επειδή αυτό είναι το αρχικό του ονόματος του ανιψιού του.

Ο οποίος είναι 10 ετών και ζει μόνιμα στη Γερμανία με τους γονείς του. Ο πιτσιρικάς για δεύτερη φορά δίνει μάχη με τον καρκίνο και γι’ αυτό το γκολ του αφιέρωσε ο θείος του σε αυτόν! Με την ευχή όλων των ποδοσφαιρόφιλων και όλων των ανθρώπων, ο πιτσιρικάς να βγει νικητής!

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κιάκου που συγκίνησαν τους πάντες όντας έγινε η αναφορά στον ανιψιό του:

«Η αλήθεια είναι πως χάρηκα για το γκολ που πέτυχα, αλλά θα χαιρόμουν περισσότερο αν νικούσαμε. Να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια, μπήκαμε καλύτερα απ’ την αρχή. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς, αυτό που κρατάμε είναι πως παλέψαμε, παίξαμε ποδόσφαιρο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά».

Για τη διαφορά στα δύο ημίχρονα: «Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα πιέσει, έκανε αλλαγές και σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτό. Δεν ξέρω αν χαλαρώσαμε, δεν κρατούσαμε μπάλα, θα πρέπει να το κοιτάξουμε».

Για την ανατροπή: «Ο ΠΑΟΚ είναι απ’ τις καλύτερες ομάδες, ξέραμε πως στο δεύτερο μέρος θα τα δώσει όλα. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε γκολ να ισοφαρίσουμε, κάναμε αλλαγές. Αν δίνεις μέχρι τέλος τον καλύτερο εαυτό, ή θα ισοφαρίσεις ή θα δεχτείς ένα».

Για την αφιέρωση στο γκολ: «Έκανα την καρδιά και το άλφα, για το ανιψάκι μου στη Γερμανία 10 ετών που δίνει μάχη δεύτερη φορά με τον καρκίνο. Είμαι δίπλα του, θέλω να το ξέρει, μιλάω συνέχεια μαζί του».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved