Σβαμπ: «Ο Γενάρης θα κρίνει πολλά για τον ΠΑΟΚ» (photos)

Σβαμπ: «Ο Γενάρης θα κρίνει πολλά για τον ΠΑΟΚ» (photos)

ΠΑΟΚ: Ο Αυστριακός μέσος του «Δικεφάλου» μίλησε για τον καθοριστικό μήνα και τα συνεχόμενα ματς, αλλά και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Στέφαν Σβαμπ τόνισε ότι ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τους στόχους του ΠΑΟΚ.

Ο Αυστριακός χαφ του «Δικεφάλου» μίλησε στη Nova κι αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σβαμπ:

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Όταν θέλεις να είσαι στην κορυφή της βαθμολογίας τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις. Τα θετικά που κρατάμε είναι οι ευκαιρίες που έκανε η ομάδα, θεωρώ πως κάναμε περισσότερες από κάθε παιχνίδι, ακόμα και από αυτά που κερδίσαμε. Είναι αρνητικό που δεν κάναμε όμως γκολ. Δεν προηγηθήκαμε.

Ένα ακόμα θετικό γεγονός είναι πως η ομάδα κυνήγησε μέχρι το τέλος το γκολ για την ισοφάριση και το πέτυχε. Στα τελευταία 4-5 παιχνίδια βρίσκουμε γκολ στο φινάλε και αυτό δείχνει και τον χαρακτήρα της ομάδας που δεν παρατάει κανένα παιχνίδι σε κανένα σημείο του».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είναι μία ομάδα που μας δυσκόλεψε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Γνωρίζω καλά τον προπονητή τους, δουλεύει πολύ στο κομμάτι της τακτικής, ωστόσο και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλουμε τη νίκη, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και θα πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα έχουμε για να νικήσουμε».

Τα  στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να φύγει νικητής από το Περιστέρι: «Να είμαστε έξυπνοι, καλοί αμυντικά, συγκεντρωμένοι και συμπαγείς. Επιθετικά πρέπει να  καταφέρουμε σκοράρουμε γκολ, να είμαστε δημιουργικοί, πιο ήρεμοι και με καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Να είμαστε δυνατοί και στα δύο μέρη του γηπέδου και να παίξουμε έξυπνα στις στατικές φάσεις γιατί είναι κομμάτι που μπορεί να ξεκλειδώσει ένα παιχνίδι».

Για το αν ο Γενάρης και τα σερί παιχνίδια που έχει μέχρι το τέλος του κρίνουν στόχους: «Ναι, είναι πολύ σημαντικός μήνας για όλες τις ομάδες. Αποφασιστικής σημασίας. Θα μας δείξει την πορεία που θα έχουμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια να είμαστε κοντά στην κορυφή. Υπάρχουν παιχνίδια ανά τρεις ημέρες. Η ομάδα ενισχύθηκε, έχει επιλογές, είναι καλό για τον προπονητή αυτό. Είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών στους αγώνες αυτούς».

Για τον Νταμίρ Κάναντι, τη σχέση των δυο τους και τα θερμά λόγια που έχει πει ο προπονητής του Ατρόμητου για τον ίδιο: «Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Δουλέψαμε μαζί στο παρελθόν. Είμαι ενθουσιασμένος για τα λόγια που έχει πει για μένα. Με γνωρίζει καλά. Είναι ένας καλός προπονητής, έξυπνος, με σωστή τακτική και χτίζει καλές ομάδες.

Έχω μιλήσει μαζί του στο παιχνίδι της προετοιμασίας με τον Ατρόμητο. Περιμένω με ανυπομονησία το ματς, γιατί υπάρχει κι ένας ακόμα Αυστριακός παίκτης στον Ατρόμητο, ο Σάλομον. Θα δούμε ποιος θα επικρατήσει, πιστεύω πως θα είμαστε εμείς και εκτιμώ πολύ όσα έχει πει για μένα».



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved