Κώτσιρας: «Σταθήκαμε πολύ καλά»!

Κώτσιρας: «Σταθήκαμε πολύ καλά»!

Παναθηναϊκός-Αστέρας: Όσο είναι στον Αστέρα θα δίνει το 100% όπως είπε ο Γιάννης Κώτσιρας!

Σε ένα ακόμη ματς ήταν εξαιρετικός ο Γιάννης Κώτσιρας. Ο δεξιός μπακ του Αστέρας Τρίπολης τόνισε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πως η ομάδα του στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στο «τριφύλλι». Όσο για τον ίδιο και το μέλλον του, δεν… έδωσε είδηση, λέγοντας πως όσο είναι στον Αστέρα θα δίνει τα πάντα για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κώτσιρα:

«Να ευχηθούμε καλή χρονιά, υγεία, ευτυχία και τύχη σε όλο τον κόσμο, να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση. Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά, είχαμε κλασικές φάσεις να σκοράρουμε. Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο μετά τις διακοπές. Εκεί θα πατήσουμε και θα συνεχίσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Απ’ τη στιγμή που υπάρχει ομοιογένεια και δουλέψαμε κάποιες μέρες παραπάνω, μας βγήκαν πράγματα στο γήπεδο. Ελπίζω να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι».

Για τα μεταγραφικά: «Ανήκω στον Αστέρα, δε σκέφτομαι κάτι άλλο. Όσο είμαι εδώ θα δίνω το 100% στα παιχνίδια και τις προπονήσεις».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να ενισχύσουμε τα καλά στοιχεία που βγάλαμε, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, από αύριο θα σκεφτούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό για να πάρουμε το καλύτερο».

 



Εφές – Παναθηναϊκός AKTOR: Για το «διπλό» στην Πόλη
Εφές – Παναθηναϊκός AKTOR: Για το «διπλό» στην Πόλη
Μωβ κάρτα για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 – Τι σημαίνει
Μωβ κάρτα για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 – Τι σημαίνει
Αυτές είναι οι 10 πόλεις όπου ζουν οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου
Αυτές είναι οι 10 πόλεις όπου ζουν οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου
Ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας ο Φατίχ Τερίμ
Ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας ο Φατίχ Τερίμ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Diane Keaton: Η οικογένειά της αποκάλυψε την αιτία θανάτου της