Μπόλονι: «Ο Παναθηναϊκός έχει περάσει… την έρημο»! (Photos)

Μπόλονι: «Ο Παναθηναϊκός έχει περάσει… την έρημο»! (Photos)

Αισιόδοξος ο Λάζλο Μπόλονι για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού που… πέρασε την έρημο και κοιτά μπροστά όπως δήλωσε-«Αμυντικά πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί»!

Άρχισε με ισοπαλία κόντρα στον Βόλο, ακολούθησαν οι δύο πρώτες νίκες του Παναθηναϊκού με αυτόν στον πάγκο κόντρα σε Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης. Το Σάββατο (7/10) έρχεται ίσως το πιο δύσκολο ματς με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο των «πράσινων», απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει σε αυτή την αναμέτρηση να διατηρήσει την επιθετική της δυναμική η ομάδα του, αλλά να βρει μεγαλύτερη δύναμη στην άμυνα.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως είναι απαραίτητο να μπουν όλοι στην… πράσινη νοοτροπία. Πάντως είναι αισιόδοξος όπως δήλωσε στη Nova, καθώς η ομάδα του έχει ξεπεράσει την… έρημο και προχωρά μπροστά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι, που άρχισε με σχόλιο για την πανδημία του κορονοϊού:

«Αν μπορούσα να είχα μια σαφή απάντηση, δεν θα ήμουν εδώ, αλλά δίπλα στον κύριο Πρωθυπουργό. Είναι σαφές ότι υπάρχει μια τεράστια επιδημία, αλλά ακόμα και οι σοφοί δεν είναι σε θέση να μας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές. Άρα η συμβουλή μου είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες, να πλένουμε τα χέρια μας, να φοράμε τη μάσκα μας, να μην είμαστε κοντά σε πολύ κόσμο και όλες τις εισηγήσεις των ειδικών. Το δεύτερο είναι ότι θα πρέπει να υπακούμε στις εντολές των ειδικών που είναι επιφορτισμένοι με τα θέματα της υγείας μας, να κάνουμε όσα μας ζητούν και να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές που γίνονται».

-Μετά τις δύο νίκες, «χτίζουν» οι παίκτες σας ψυχολογία και αυτοπεποίθηση;

«Αναμφίβολα υπάρχει καλύτερη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, όμως είμαστε πολύ μακριά για να βροντοφωνάζουμε “νίκες”. Είχαμε την τύχη να παίξουμε με ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, όμως θέλουμε να τα προσπεράσουμε και να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε να φτάσουμε με τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος με τις πληροφορίες που μου δίνουν οι ίδιοι οι παίκτες για την κατάσταση τους, τα βλέπω μέσω των προπονήσεων, των αγώνων και των συνομιλιών που έχω μαζί τους. Και βεβαίως θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο που μπορώ μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στη διακοπή του Πρωταθλήματος. Είναι όμως σαφές για μένα ποιες είναι οι πραγματικές δυσκολίες και αυτό είναι κάτι που θα μοιραστώ με τους συνεργάτες μου».

-Έρχεται το ματς με τον Ατρόμητο, το δυσκολότερο όσο είστε εσείς στην ομάδα. Θα σας βοηθήσει το γεγονός πως δε θα βρείτε τόσο κλειστή άμυνα;

«Κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία και δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί. Ξέρουμε ότι αμυντικά πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί, έχουμε μια δυναμική επίθεση με την οποία δημιουργούμε προβλήματα στην οργάνωση των αντιπάλων και θέλουμε να προχωρήσουμε με τη νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα. Να μπούμε στην πράσινη νοοτροπία. Προσπαθώ να σπρώξω τους παίκτες μου προς αυτή την κατεύθυνση».

-Πότε η ομάδα του Παναθηναϊκού θα είναι 100% στη φιλοσοφία του Μπόλονι;

«Νομίζω πως ποτέ! Δύο άνθρωποι δεν μοιάζουν ποτέ μεταξύ τους, ούτε καν οι δίδυμοι. Αν μέσω των αγώνων και των αποτελεσμάτων μπορέσουμε να χαμογελάσουμε λίγο περισσότερο και μπορέσουμε να κάνουμε πιο χαρούμενη την τεράστια οικογένεια του Παναθηναϊκού που υποφέρει σε αυτές τις στιγμές διότι δεν μπορεί να είναι στα γήπεδα και δίπλα στην ομάδα, τότε θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός που έρχεται από πολύ μακριά, προχωράει, πιστεύω ότι έχει περάσει την έρημο και πάει μπροστά»!



Euro 2024: Εντυπωσιακή Ισπανία, με ανατροπή η Ιταλία - Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
Euro 2024: Εντυπωσιακή Ισπανία, με ανατροπή η Ιταλία - Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
Euro 2024, Ιταλία – Αλβανία 2-1: Ξεπέρασε το σοκ και το γύρισε σε πέντε λεπτά!
Euro 2024, Ιταλία – Αλβανία 2-1: Ξεπέρασε το σοκ και το γύρισε σε πέντε λεπτά!
ΑΕΚ: Γέμισαν παιδιά τα Σπάτα – Σέντρα στο τουρνουά FAIR PLAY CUP (video)
ΑΕΚ: Γέμισαν παιδιά τα Σπάτα – Σέντρα στο τουρνουά FAIR PLAY CUP (video)
Euro 2024: Συλλήψεις 50 οπαδών με μαχαίρια πριν το Ιταλία – Αλβανία
Euro 2024: Συλλήψεις 50 οπαδών με μαχαίρια πριν το Ιταλία – Αλβανία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved