Τάι: «Ο Μάτος θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία»!

Τάι: «Ο Μάτος θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία»!

Ο εκπρόσωπος του Λέο Μάτος, Τάι, επισήμανε σε δηλώσεις του πως ο Βραζιλιάνος άσος θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του λόγω οικογενειακών προβλημάτων!

Όλα δείχνουν πως ο Λέο Μάτος θα επιστρέψει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Βάσκο ντα Γκάμα. Ο έμπειρος δεξιός μπακ ζήτησε να τον αφήσουν να πάει πίσω στην πατρίδα του και αναμένεται η οριστική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Τάι, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και εκπρόσωπος του Μάτος, έκανε δηλώσεις αναφορικά με το θέμα. Αποκάλυψε πως όντως ο έμπειρος άσος θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία, λέγοντας πως ο βασικός λόγος είναι κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάι:

Για τις φήμες ότι η Βάσκο ντα Γκάμα θέλει τον Μάτος: «Έχω να μιλήσω με τον Μάτος 2-3 μέρες, ήταν αναπάντεχο. Γνωρίζω ότι ο πατέρας του, ο οποίος μένει στη Βραζιλία, έχει κάποια προβλήματα και θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του. Δεν ήξερα, όμως ότι έκλεισαν κάποια συμφωνία με την ομάδα. Θα είναι καλό γι’ αυτόν να είναι κοντά στον πατέρα του, ο προπονητής τον ξέρει από το πέρασμά του στον Ατρόμητο. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, υπάρχει το οικογενειακό πρόβλημα του Μάτος με τον πατέρα του, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Ένα παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η σύζυγός του και αυτό κάνει πιο έντονη τη επιθυμία τους να επιστρέψουν στη Βραζιλία. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα κυλήσει η υπόθεση αυτή, πως θα προκύψει συμφωνία του ΠΑΟΚ για να αποχωρήσει. Ως φίλος του Μάτος θεωρώ ότι ο Μάτος θέλει εντόνως να γυρίζει στην πατρίδα του, λόγω των οικογενειακών προβλημάτων. Ο Μάτος είναι 100% επαγγελματίας, το μόνο που σκέφτεται είναι το ποδόσφαιρο, θα μπορεί να βοηθήσει αθλητικά τον ΠΑΟΚ, όμως ίσως οι σκέψεις του να είναι στη Βραζιλία, αν μείνει».

Για τον Λέο Ζαμπά και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Είναι πλέον εδώ, είναι σε καλή φόρμα, προσπαθεί να είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήθελε με τίποτα να φύγει ο Ζαμπά από την ομάδα, επειδή ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει αρκετά πάνω στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Είναι συγκεντρωμένος και περιμένει την ευκαιρία του για να αγωνιστεί».

Για τον Αουγκούστο: «Είναι ένας δυνατός άντρας, πολύ ταλαντούχος. Είναι ένας καλός αθλητής και με σωστή νοοτροπία. Είμαι χαρούμενος που τον είδα χθές (22/10) να αγωνίζεται μετά από τόσους μήνες. Ξέρω ότι το τελευταίο διάστημα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δεν αισθάνεται πόνους. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Για το γεγονός ότι δεν έπαιζαν τόσο καιρό οι Βραζιλιάνοι: «Ήταν μια περίεργη κατάσταση! Ήρθε ένας καινούριος αθλητικός διευθυντής, ο Όλαφ Ρέμπε, ξεκίνησε μια προσπάθεια να ανανεώσει το ρόστερ της ομάδας. Έφερε νέες ιδέες και τις παρουσίασε στον προπονητή και συμφώνησαν για το νέο πλάνο του ΠΑΟΚ. Υπήρξε μέσα στο καλοκαίρι προσπάθεια να μειωθεί το μπάτζετ. Ήταν τραυματίες ο Αουγκούστο και ο Ροντρίγκο Σοάρες, ο Ζαμπά επέστρεψε από τραυματισμό, ο Μάτος βρισκόταν σε μια περίεργη κατάσταση, ενώ ο Μαουρίτσιο είχε αποχωρήσει από την ομάδα. Είναι πιθανό να συμβούν αυτά στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ να έχει ακόμα περισσότερους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved