ΟΦΗ: «Τον Μπούση σαν τα μάτια μας» (photos)

ΟΦΗ: «Τον Μπούση σαν τα μάτια μας» (photos)

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο του ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση.

Συνέντευξη στον Athletic Radio 104,2 έδωσε ο Μανώλης Παπακαλιάτης και αναφέρθηκε στον Μιχάλη Μπούση, τονίζοντας ότι έχει όραμα για τον ΟΦΗ και πρέπει να τον προσέξει ο οργανισμός της ηρακλειώτικης ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπακαλιάτη:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Έτσι που ήρθαν τα πράγματα, έπρεπε να το πάρουμε το παιχνίδι. Είναι κάτι που έχει γίνει ξανά και την τρως την μπάλα σε αυτό το σημείο. Βέβαια στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν αλλά όταν τυχαίνει κάτι συχνά τότε δεν είναι σύμπτωση και πρέπει να διορθωθεί».

Για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει περάσει σε μια πολύ καλή εποχή, έχει μια άριστη διοίκηση και ο Μιχάλης Μπούσης έχει βάλει πολλά χρήματα. Έχει εξοφλήσει σχεδόν τα πάντα και πρέπει να τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας».

Για την αγωνιστική παρουσία του ΟΦΗ και την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Όχι, δεν το περίμενα τόσο γρήγορα για να είμαι ειλικρινής και να έρθει μια τέτοια μεγάλη επιτυχία. Αλλά θα πρέπει να ευχαριστούμε την οικογένεια του Μιχάλη Μπούση για τα χρήματα που έβαλε στον ΟΦΗ και θυμηθείτε απλά τι πέρασε η ομάδα στην μετά Βαρδινογιάννη εποχή. Μιλάμε για την εποχή του Γκέραρντ, αλλά μην ξεχνάμε πως ήταν και η εποχή του Θόδωρου Βαρδινογιάννη.

 Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τα πράγματα εκείνη την εποχή, κάθε Δευτέρα ανέβαιναν στην Αθήνα ο κ. Καζανάκης με τον κ. Παπαματθαιάκη και έπαιρναν τα εκατομμύρια που έδινε η οικογένεια Βαρδινογιάννη”. Ο κύριος Μπούσης δεν ήταν μόνο από μηχανής Θεός αλλά κάτι παραπάνω που ήρθε και έβαλε τα χρήματα του στον ΟΦΗ γιατί αν δεν είχε έρθει δεν γνωρίζουμε που θα ήταν τώρα η ομάδα, ίσως να βρισκόταν ξανά στην Γ’ Εθνική».

Για την σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον Μιχάλη Μπούση και τον κόσμο του ΟΦΗ: «Δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις σε τόσο μεγάλο βαθμό που υπήρξαν με την αλλαγή του σήματος. Ο άνθρωπος ήθελε να βάλει ένα νέο σήμα και εμένα δεν μου άρεσε αυτή η ιστορία αλλά εδώ υπάρχει μια καλά οργανωμένη διοίκηση, υπάρχουν άνθρωποι στο Ηράκλειο που εργάζονται και υπηρετούν τον ΟΦΗ. Ωστόσο το γεγονός ότι η υπόθεση με την αλλαγή του σήματος ξεπεράστηκε μέσα σε λίγες ημέρες δείχνει και την σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει με τον κόσμο».

Για την παρουσία του ΟΦΗ ως club στην Ελλάδα: «Ο ΟΦΗ είναι ίσως μια από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Αυτά πρέπει να σκεφτόμαστε και να λέμε όταν αναφερόμαστε στον κύριο Μπούση και να τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Μέσα σε δύο χρόνια ο ΟΦΗ είναι ίσως από τις λίγες ομάδες που δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα. Ο άνθρωπος δημιούργησε μια ανταγωνιστική ομάδα, την έβγαλε στην Ευρώπη δεν είναι μόνο ότι βάζει τα χρήματα του».

Για την προσωπική του άποψη για τον Μιχάλη Μπούση: «Μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση, πράγματι τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Είναι τσιμπημένος με τον ΟΦΗ, του αρέσει η ομάδα, το κλίμα, ο κόσμος της ομάδας. Πρόκειται για έναν αξιόλογο άνθρωπο, είναι οικογενειάρχης, αγαπάει πολύ την οικογένεια του, κάνει μεγάλες μπίζνες στο Σικάγο και είναι ένας τεράστιος επιχειρηματίας».

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ το 2010 και το 2015: «Το 2010 είχαν στήσει τον ΟΦΗ σε όλα τα πλέι – οφ, όχι μόνο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ήταν στημένος από πολλούς παράγοντες όμως ευτυχώς όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τώρα κοιτάζουμε μόνο το παρόν και το μέλλον».

Για την συμπλήρωση δύο χρόνων από την μέρα έλευσης του Μιχάλη Μπούση: «Η εποχή του Μιχάλη Μπούση μπορεί να παρομοιαστεί μόνο με την εποχή Βαρδινογιάννη. Το όραμα που δίνει στον ΟΦΗ και τον κόσμο του ο Μιχάλης Μπούσης υπήρχε και τότε και είμαι σίγουρος πως ο ΟΦΗ θα επανέλθει ξανά στις μεγάλες εποχές που έζησαν οι φίλαθλοι του».

Για το μέλλον του ΟΦΗ: «Αν υπάρχει σωστή ανταπόκριση, που βλέπω ότι η ιστορία με το σήμα πέρασε γρήγορα και αυτό λέει πολλά, και αγαπηθεί ακόμα περισσότερο από τον κόσμο και εκείνος θα αγαπήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα τότε θα δούμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα για την ομάδα. Γνωρίζω ότι έχει ορισμένα πλάνα για το γήπεδο για να το μεγαλώσει και να το κάνει πιο σύγχρονο. Όλα παίζουν ρόλο από τις σχέσεις του με τον κόσμο του ΟΦΗ».

Για τις παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν στο «Γεντί Κουλέ»: «Εκείνος που αγόρασε το γήπεδο και το θεμελίωσε ήταν ο αδερφός του πατέρα μου, ο Μανώλης Παπακαλιάτης που ήταν τότε πρόεδρος στον ΟΦΗ. Θυμάμαι το γήπεδο του ΟΦΗ από την πρώτη στιγμή και πλέον χρειάζεται να υπάρξουν αλλαγές με όλη αυτήν την οικιστική ανάπτυξη που υπάρχει στην περιοχή. Καλό θα είναι να βρεθεί ένα καινούργιο γήπεδο σε άλλη περιοχή ή το υπάρχον να εκσυγχρονιστεί και να γίνει ακόμα μεγαλύτερο».



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved