Νίνης: «Αν βρω ρυθμό, θα είμαι ο εαυτός μου» (video)

Νίνης: «Αν βρω ρυθμό, θα είμαι ο εαυτός μου» (video)

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Νίνη μετά το ντεμπούτο του με τον ΝΠΣ Βόλος.

Ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε στη Super League και είναι αποφασισμένος να δείξει τον καλό του εαυτό. Ο 30χρονος μέσος έπαιξε για λίγα λεπτά στο παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα της Nova για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και τους προσωπικού του στόχους.

Αναλυτικά:

«Είχα μία πολύ μεγάλη αποχή, ήθελα ένα χρονικό διάστημα για να επανέλθω και να βρω το ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις. Τώρα έχω επανέλθει και περιμένω κάποια ευκαιρία από τον προπονητή. Η ομάδα πάει πολύ καλά, οπότε είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάποια αλλαγή αυτή τη στιγμή, το σημαντικό είναι ότι η ομάδα πάει καλά και μέσα από τα θετικά αποτελέσματα θα παίρνουμε όλοι παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής. Μπήκαμε λίγο νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και το πληρώσαμε. Σίγουρα δε μας βοηθάει και το γήπεδο γιατί είναι σε πολύ κακή κατάσταση, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου, γιατί έχουμε καλούς παίκτες και χρειαζόμαστε και τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορούν τα παιδιά να το δείξουν πιο εύκολα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε του χώρους, παίξαμε καλύτερα με τη μπάλα κάτω, αλλάζαμε πλευρά και δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις με τις οποίες άλλαξε το σκορ. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε η ομάδα να ανέβει επίπεδο και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Δε σας κρύβω ότι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βλέπουμε ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος και εκεί εστιάζουμε μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε ένα προπονητή ο οποίος κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και μας βελτιώνει όλους μέσα από την προπόνηση, δουλεύουμε όλη τη βδομάδα στα κόκκινα και αυτό φαίνεται στους αγώνες που παίζουμε. Το που θα φτάσουμε δεν το ξέρουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο πέρα από το να μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο και να παίζω. Δεν με ενδιαφέρει τι μπορεί να πούνε για μένα, τα έχω ξανακούσει χιλιάδες φορές. Αυτός που ήμουν, αυτός και είμαι. Το μόνο που λείπει είναι ρυθμός, αν βρω το ρυθμό θα είμαι ο εαυτός μου, θα είμαι μια χαρά».

Δείτε το βίντεο...

 



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved