Άρης: Ο Δεληζήσης… απασφάλισε!

Άρης: Ο Δεληζήσης… απασφάλισε!

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στον Άρη και ήταν απαραίτητες όπως τόνισε-Τι είπε για Φετφατζίδη και τη στήριξη που πρέπει να έχουν οι Έλληνες προπονητές!

Ξέφυγε απ’ τις καθιερωμένες δηλώσεις μετά από αγώνες, ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο στόπερ του Άρη και ένας απ’ τους παλιότερους παίκτες της ομάδας, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό στους «κίτρινους». Τονίζοντας πως ήταν απαραίτητες οι αλλαγές.

Παράλληλα, επισήμανε πως έγιναν λάθη για να έρθει ο αποκλεισμός απ’ την Κόλος Κοβαλίβκα. Παράλληλα, στήριξη την επιλογή του Άκη Μάντζιου για τον πάγκο του Άρη, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Γιάννης Φετφατζίδης πιθανότατα θα αποχωρήσει!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δεληζήση:

«Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα, νομίζω για καλό. Θα βρει το δρόμο της, θα παρουσιάσει καλύτερο ποδόσφαιρο. Έγιναν αρκετά λάθη απ’ την αρχή της σεζόν, δε θέλω να πω περισσότερα, απλά δεν αφορά την παρουσία μου. Με τον νέο προπονητή θα δουλέψουμε και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Για το τι ακολούθησε το ματς με την Κόλος Κοβαλίβκα: «Ήταν μεγάλη πληγή ο αποκλεισμός, στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας. Ήταν αναμενόμενο όπως παρουσιαζόμασταν στα φιλικά. Χτύπησε το καμπανάκι και κάποιοι δεν το άκουσαν. Στοίχισε ο αποκλεισμός, ηθικά, οικονομικά και ψυχολογικά. Στο ποδόσφαιρο δεν κοιτάς πίσω, έχουμε στόχους πρέπει να συνεχίσουμε, να παρουσιαζόμαστε ως Άρης, όπως μας αρμόζει».

Για το αν μπορεί να δώσει λεπτομέρειες των όσων λέει: «Στο ματς με την Κοβαλίβκα η ομάδα ήταν εντελώς απροετοίμαστη. Διαφορετικές θέσεις παικτών. Εκεί μόνοι μας βάλαμε πρόβλημα στην ομάδα, παίκτες άλλαξαν απ’ τη φυσική τους θέση και κλήθηκαν να παίξουν αλλού. Δεν είχαν την εμπειρία, ειδικά για ένα τέτοιο ματς. Έγιναν πολλά λάθη. Θεωρώ πως αυτό που έγινε μετά, δε μας επηρέασε. Οι αποχωρήσεις δηλαδή. Κανείς δεν έβαλε το πρόβλημα στα αποδυτήρια».

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Ήμασταν καλύτεροι, δεχτήκαμε δύο… κρύα γκολ από δικά μας λάθη. Κρατάμε την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, με πίεση στην αντίπαλη περιοχή. Χάσαμε το πρώτο μέρος, στο ημίχρονο είπα πως δεν μπορούμε να χάσουμε απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα, είμαστε καλύτεροι».

Για την αντίδραση: «Αφήνει αισιοδοξία, γυρνάς ένα ματς από 0-2 σε ένα άδειο γήπεδο. Με γεμάτα γήπεδα δεν έχουν τύχη πολλές ομάδες εδώ μέσα. Ένα κρύο γήπεδο δε μας ευνοεί. Η ομάδα δείχνει καλά σημάδια, θα δουλέψουμε για το ματς με τον Παναθηναϊκό, μετά είναι η διακοπή να δούμε τις αδυναμίες μας».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Είμαστε πολύ ποιοτική ομάδα ειδικά απ’ τη μέση και μπροστά, ευελπιστώ να γίνει αντικατάσταση του χόρτου να έχει το γήπεδο η ομάδα που της αρμόζει για να παίξει καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν χαιρέτησε ο Φετφατζίδης: «Ίσως ήταν το τελευταίο του ματς, εξαίρετος παίκτης, κόσμημα για το Πρωτάθλημα. Ήμασταν τυχεροί που τον είχαμε συμπαίκτη. Κρίμα που θα φύγει αν φύγει απ’ την ομάδα, του εύχομαι τα καλύτερα, όσα ζει τα αξίζει».

Για το τι άλλαξε με τον Άκη Μάντζιο: «Για μια βδομάδα αλλάξαμε την ένταση της προπόνησης, πέρασε κάποια κομμάτια τακτικά. Είναι νωρίς να δει ο κόσμος τη βελτίωση, αλλά θα τη δει. Πρέπει να δίνουμε εμπιστοσύνη σε Έλληνες προπονητές. Είναι καλοί, γνώστες της κατηγορίας. Να πούμε και πολλά ευχαριστώ στον κ. Ένινγκ, ήταν ένας κύριος, μας βοήθησε και πολύ καλός άνθρωπος. Να είναι καλά».

 



Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved