Τον ώθησαν σε παραίτηση και του ζήτησαν να μην πηγαίνει στο Κορωπί!

Τον ώθησαν σε παραίτηση και του ζήτησαν να μην πηγαίνει στο Κορωπί!

Ο Κώστας Κωνστάντος είναι παρελθόν από τον Παναθηναϊκό από σήμερα, αλλά ουσιαστικά τον ώθησαν σε παραίτηση πριν 15 ημέρες, όταν του ζητήθηκε να μην πηγαίνει στο Κορωπί μέσω του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά συμβολή στην απόφαση είχε και ο Τσάβι Ρόκα.

Το καλοκαίρι του 2018 μετά από εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα ο Κώστας Κωνστάντος ήρθε στον Παναθηναϊκό. Είχε ενεργό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όλο αυτό το διάστημα ακόμα και μετά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα. Παρέμεινε και είχε μεγάλη συμβολή σε πολλά οργανωτικά και μη θέματα της ομάδας, που τον έκαναν απαραίτητο, όλο αυτό το διάστημα.

Πολλοί υποστήριξαν , ότι μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη κάποια στιγμή θα έρθει και η δική του αποχώρηση. Και έτσι έγινε (όπως σας αποκάλυψε το onsports.gr), ίσως διότι θεωρήθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο, ότι από την στιγμή, που έφυγε ο Δώνης θα έπρεπε να φύγει και ο άνθρωπος, που ήρθε με τον Νταμπίζα και τον Δώνη.

Πριν 15 ημέρες ο Κωνστάντος ενημερώθηκε, ότι δεν πρέπει να συνεχίζει να πηγαίνει στο Κορωπί και του προτάθηκε αν θέλει να είναι στα γραφεία της ΠΑΕ. Φυσικά αυτό δεν έγινε αποδεκτό από έναν άνθρωπο, που δύο χρόνια τώρα έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα και τίμησε τον σύλλογο, όπως τον είχε τιμήσει και σαν παίκτης, όταν έπαιζε στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Επί της ουσίας ο Κωνστάντος είχε παραιτηθεί πριν 15 ημέρες, αλλά του δόθηκε άδεια να το ξανασκεφτεί. Δεν άλλαξε η απόφασή του και σήμερα πήγε στο Κορωπί και τους αποχαιρέτησε όλους σε κλίμα συγκίνησης , διότι σε αυτά τα δύο χρόνια δέθηκε με ανθρώπους και καταστάσεις. Παρότι ο Αλαφούζος τον ώθησε σε παραίτηση μαζί με τον Ρόκα , ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο , αλλά μίλησε και για έλλειψη σεβασμού. Συγκεκριμένα είπε στους παίκτες: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο, διότι με βοήθησε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου και ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος , που υπηρέτησα τον Παναθηναϊκό και σαν παίκτης πιο παλιά και τα τελευταία χρόνια από άλλο πόστο. Στα δύο αυτά χρόνια, που είμαι στην ομάδα , άλλαξαν πολλά προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Μου είπαν να κάνω κάτι, που δεν με αντιπροσωπεύει και δεν με σεβάστηκαν . Αποφάσισα να αποχωρήσω , σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία»



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved