Τα «παιχνίδια» της Μπεϊτάρ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό για Γκαρσία!

Τα «παιχνίδια» της Μπεϊτάρ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό για Γκαρσία!

Ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί για τον Λιβάι Γκαρσία, τον παίκτη που οι Ισραηλινοί έχουν συνδέσει τα τελευταία 24ωρα με την ΑΕΚ, όμως, η περίπτωσή του είναι αρκετά «μπλεγμένη» με την Μπεϊτάρ να προσπαθήσει να τον πουλήσει όσο πιο ακριβά μπορεί.

Ο Λιβάι Γκαρσία θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ισραηλινού πρωταθλήματος. Ο 23χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάκο είχε 33 ματς με 6 γκολ και 3 ασίστ την περασμένη σεζόν στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και η ομάδα του τον έχει βάλει στη… βιτρίνα για να τον πουλήσει όσο πιο ακριβά γίνεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τιμή εκκίνησης που έχει θέσει η Μπεϊτάρ είναι στα 4 εκατ. ευρώ, με αρκετές ομάδες να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή που έχει όνειρο να βρεθεί στην Premier League και να «λάμψει» στα αγγλικά γήπεδα.

Όπως αναφέρουν όσοι τον γνωρίζουν καλά, έχει τα στοιχεία για να εξελιχθεί και να τα καταφέρει, πλην όμως ακόμα δεν είναι έτοιμος για αυτό το επίπεδο. Αντίθετα, μπορεί να βοηθήσει – και να βοηθηθεί φυσικά – αν μετακινηθεί σε μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Κι όπως λένε στο Ισραήλ, δυο από αυτές τις ομάδες είναι και οι ελληνικές. Η ΑΕΚ, που πρώτη φέρεται να έχει ενδιαφερθεί για τον παίκτη, κι ο Ολυμπιακός. Στο «κόλπο» είναι και η Κασίμπασα από την Τουρκία αλλά και μια ομάδα από την Ιταλία.

Το θέμα με τον Γκαρσία, πάντως, είναι πως πρόκειται για μια περίπλοκη περίπτωση καθώς το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει σε γραφείο μάνατζερ από την Ολλανδία όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές από το Ισραήλ. Το ίδιο γραφείο που εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές όπως ο Τζορτζίνο Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ κι αρκετοί ακόμα σταρ των ευρωπαϊκών γηπέδων. Στο Ισραήλ, λοιπόν, μιλούν για τις προτάσεις που έχει δεχθεί η Μπεϊτάρ κι αναφέρουν πως μια από αυτές ήταν της ΑΕΚ η οποία φέρεται να πρόσφερε 2,5 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη. Κάτι που δεν μπορεί να ευσταθεί από τη στιγμή που η Μπεϊτάρ έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Μάλιστα από την ΑΕΚ δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο για όσα γράφονται για τον Λιβάι Γκαρσία και αμφισβητείται έντονα το κατά πόσο πράγματι έχουν ασχοληθεί με τον παίκτη ή αν το όνομα της Ένωσης έχει «χρησιμοποιηθεί» για να αυξηθεί το κασέ και να ασκηθεί πίεση στις υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται!

Η τελευταία πληροφορία του OnSports από το Ισραήλ, μιλάει, ωστόσο, για πρόταση που έχει φτάσει στα χέρια των ανθρώπων της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και προέρχεται από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πρότειναν 500.000 ευρώ για να δανειστούν τον ποδοσφαιριστή και στη συμφωνία να μπει οψιόν αγοράς. Φαίνεται πως το ενδιαφέρον των Πειραιωτών είναι πιο «ζωηρό», με τους Ισραηλινούς να έχουν εκφράσει την επιθυμία να πουλήσουν το ποσοστό του παίκτη που έχουν και όχι να δώσουν τον παίκτη δανεικό. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δυο πλευρών δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα για το θέμα του Γκαρσία. Το «αγκάθι», πάντως, και για τους Ισραηλινούς - που όπως αναφέραμε «καίγονται» να τον πουλήσουν - φαίνεται πως είναι ο εκπρόσωπος του Λιβάι Γκαρσία ο οποίος αξιώνει υψηλή προμήθεια. Προφανώς… συνηθισμένος από τα «deal» επιπέδου Βαϊνάλντουμ που έχει κάνει στο παρελθόν…  

The best of Levi Garcia



Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved