Άρης-ΑΕΛ 1-0: Ο Μαντσίνι έκρινε το φιλικό…  (Photos)

Άρης-ΑΕΛ 1-0: Ο Μαντσίνι έκρινε το φιλικό… (Photos)

Τεστ επιπέδου Super League για Άρη και ΑΕΛ, λίγες ευκαιρίες κι από ένα ημίχρονο για τις δύο ομάδες-Προς το τέλος το γκολ του Μαντσίνι έκρινε το νικητή.

Φιλικό επιπέδου Super League από κάθε άποψη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»! Ο Άρης φιλοξένησε την ΑΕΛ, σε ένα τεστ προετοιμασίας με αρκετή ένταση και συνθήκες Πρωταθλήματος. Ο Άρης προσπαθούσε να δημιουργήσει, αλλά δυσκολευόταν σημαντικά να βρει χώρους ειδικά στο πρώτο μέρος. Γι’ αυτό απείλησε κυρίως με στατικές φάσεις.

Απ’ την άλλη, η Λάρισα έκλεισε καλά χώρους, αλλά δεν ήταν απειλητική δημιουργικά. Για τους «βυσσινί» ήταν το πρώτο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας, ενώ για τον Άρη υπήρχε επιβάρυνση καθώς μόλις προχθές οι «κίτρινοι» έπαιξαν με την Σάλκε στην Αυστρία.

Ο Μίχαελ Ένινγκ ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα τον Κρίστιαν Λόπεθ. Βασικός και ο Μπερτόγλιο με τη διάταξη να διατηρείται στο 4-3-3. Από την άλλη ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε με τον Ντουρμισάι στην κορυφή της επίθεσης, που ήταν και ο μοναδικός νεοφερμένος στην ενδεκάδα.

Οι ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ήταν λιγοστές, με τον Άρη σαφώς πιο δραστήριο. Αλλά δίχως ουσία. Είναι χαρακτηριστικό πως η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στην εκπνοή του πρώτου μέρους, με κεφαλιά του Ντάτκοβιτς μετά από κόρνερ του Φετφατζίδη, αλλά ο Νάγκι αντέδρασε σωστά.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης έκανε 10 αλλαγές με την έναρξή του (διατήρησε μόνο τον Κουέστα). Μάλιστα για πρώτη φορά αγωνίστηκε και ο Αλί Αντέμ που μόλις χθες ανακοινώθηκε η απόκτησή του!

Η ΑΕΛ μέχρι να προχωρήσει κι αυτή στις δικές της αλλαγές, είχε τα ηνία του ματς και ήταν ξεκάθαρα πιο δραστήρια επιθετικά σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο. Ο Τρούγιτς στο 59’ και ο Μιλοσάβλιεβιτς δύο λεπτά αργότερα, είχαν καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, δίχως να τα καταφέρουν.

Κι ενώ η Λάρισα ήταν ανώτερη σε αυτό το σημείο το ματς (β’ μέρος) ήρθε το γκολ του Μαντσίνι να δώσει τη νίκη στον Άρη! Στο 82’ ο Μαντσίνι έπιασε ωραίο σουτ έξω απ’ την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με το συγκεκριμένο τέρμα να κρίνει και το νικητή του φιλικού.

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς, Ρόουζ, Ντάτκοβιτς, Γκανέα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο, Σάσα, Γκάμα, Φετφατζίδης, Λόπεθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μαρμαρίδης, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Σενγκέργκης, Μπακούτσης, Αντέμ, Μαρτίνες, Μαντσίνι, Χατζηπιρπιρίδης, Μάνος, Τσαγκαλίδης

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Στελιάνο, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Γκεζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Ντουρμισάι, Τρούγιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπάγιτς, Μαϊδάνος, Μούζεκ, Ηλιάδης, Γρηγορόπουλος, Χαλάτσης, Σπαρβ, Πινάκας, Παπάζογλου, Πλατέλλας, Βινίσιους.

Παρών ο Κούγιας, τα είπε με Καρυπίδη!

Στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ παρακολούθησε το φιλικό της ομάδας του. Φυσικά στις εξέδρες ήταν και ο Θοδωρής Καρυπίδης που βρίσκεται απ’ το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη πλησίασε αυτόν της ομάδας της Λάρισας και για μερικά λεπτά είχαν συνομιλία.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ απ’ το φιλικό του Άρη με την ΑΕΛ:



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved