Σάλκε-Άρης 1-0: Του έλειψε μόνο το γκολ! (Photos)

Σάλκε-Άρης 1-0: Του έλειψε μόνο το γκολ! (Photos)

Πολύ καλός ο Άρης κόντρα στην Σάλκε στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε επί Αυστριακού εδάφους-Πολλές ευκαιρίες έχασαν οι «κίτρινοι», αποτελεσματικοί οι Γερμανοί για να έρθει το 1-0 υπέρ τους που ήταν… μαγική εικόνα!

Αν κανείς βλέπει μισογεμάτο το ποτήρι, θα μιλήσει για εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του Άρη κόντρα σε μια σημαντική αντίπαλο όπως η Σάλκε. Αν πάλι το βλέπει μισοάδειο, θα κάνει λόγο για το πρόβλημα στο γκολ που έδειξαν να έχουν οι «κίτρινοι», οι οποίοι δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαν στόχο! Κυρίως με τον Φετφατζίδη και τον Μαντσίνι. Έτσι ήρθε η ήττα 1-0 από τους «βασιλικούς μπλε» που όμως αφήνει ένα χαμόγελο στην ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ!

Ο Γερμανός τεχνικός διατήρησε το 4-3-3, με τη διαφορά πως ο Ρόουζ έπαιξε δεξιά στα μπακ, ο Τζέγκο ήταν κόφτης και ο Σάκιτς έπαιξε ως εσωτερικός χαφ. Με τους Φετφατζίδη, Γκάμα και Μαντσίνι στην επιθετική τριπλέτα.

Οι Γερμανοί μπήκαν στο ματς θέλοντας να ανεβάσουν την πίεσή τους και να απειλήσουν τον Άρη. Χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους. Έτσι, μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης οι «κίτρινοι» ισορρόπησαν και μάλιστα πήραν τα ηνία του ματς! Ο Μαντσίνι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 18’, ο Γκανέα είχε σουτ λίγο άουτ στο 31’, ενώ στο τέλος του πρώτου μέρους ο Ρόουζ έχασε κι αυτός ευκαιρία με κεφαλιά που δε βρήκε στόχο. Στο πρώτο μέρος, πάντως, υπήρξε κι ένα πάτημα του Οζίπκα στον Φετφατζίδη, για το οποίο οι άνθρωποι του Άρη διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως υπήρξε πέναλτι.

Κι ενώ ο Άρης έχανε τις ευκαιρίες, με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος η Σάλκε σκόραρε. Ο Κουτούτσου με ωραία ντρίπλα βρέθηκε σε θέση βολής και νίκησε τον Κουέστα στο 47’.

Ο Άρης δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε να πιέζει, αλλά και πάλι οι ευκαιρίες του πήγαιναν… στα σκουπίδια! Ο Φετφατζίδης νικήθηκε απ’ τον εξαιρετικό Φέρμαν στο 54’, λίγο αργότερα το ίδιο συνέβη σε κεφαλιά του Μαντσίνι. Ακολούθησαν οι αλλαγές για τις δύο ομάδες, δεν διαφοροποιήθηκε κάτι με τον Άρη να πιέζει χωρίς να βρίσκει το γκολ κι έτσι το ματς έληξε με τη Σάλκε να νικά 1-0, αλλά τους «κίτρινους» να κλέβουν τις εντυπώσεις!

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Θεσσαλονίκης ο Κριστιάν Λόπεθ. Ο Ισπανός στράικερ πέρασε στο 62’ στο ματς, παίρνοντας τη θέση του Μαντσίνι.

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ντάτκοβιτς, Ρόουζ (Μαρμαρίδης 62’), Μπαγκαλιάνης (Δεληζήσης 75’), Σάκιτς (Μπερτόλιο 62’), Γκάνεα (Σενγκέρκης 62’), Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα, Φετφατζίδης (Μαρτίνες 75’), Μαντσίνι (Λόπεθ 62’)

Σάλκε (Νταβίντ Βάγκνερ): Φάρμαν, Καμπάκ, Νάστασιτς (Τιό 67’), Ουθ, Σερντάρ, Μπενταλέμπ (Μέριτ 46’), Ρούντι (Μπέκερ 76’), Σταμπουλί (Μπουζελάμπ 61’), Σκρζίμπσκι (Κουτούτσου 46’), Οζίπκα (Μεντί 76’), Μποζντογκάν (Μαντοντό 46’)



Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved