ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ αποχαιρέτησε την Ραπίντ (photo)

ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ αποχαιρέτησε την Ραπίντ (photo)

O υποψήφιος στόχος του ΠΑΟΚ είπε «αντίο» στην Ραπίντ Βιέννης.

Ο Στεφάν Σβαμπ φέρεται να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι οι σημερινές πληροφορίες θέλουν τον Αυστριακό να μην έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα αποδεχθεί την ασπρόμαυρη πρόταση.

Ο 29χρονος χαφ την Τετάρτη (29/7) αποχαιρέτησε την Ραπίντ Βιέννης καθώς μετά από έξι χρόνια παρουσίας του εκεί, έλυσε τη συνεργασία και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Σβαμπ με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media είπε το δικό του «αντίο» στην Ραπίντ, ενώ και οι Αυστριακοί τον αποχαιρέτησαν στο ίδιο πνεύμα.

Πλέον να μένει να φανεί εάν οι επαφές με τον ΠΑΟΚ είναι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο. Θυμίζουμε ότι με βάση το χθεσινό ρεπορτάζ ο παίκτης αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη αύριο.

Το «αντίο» του Σβαμπ:

«Γεια σας φίλοι,

Μετά από έξι υπέροχα χρόνια, ο κύκλος μου στη Βιέννη κλείνει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Ραπίντ για τις εκπληκτικές, όμορφες και αξέχαστες στιγμές με τη φανέλα της. Ήταν μια πολύ έντονη περίοδος της ζωής μου με πολλές προκλήσεις αλλά πάνω απ΄όλα υπέροχες στιγμές. Θα πάρω αρκετές από αυτές τις στιγμές μαζί μου όπως την εκπληκτική στήριξη των οπαδών μας που ήταν πάντα ιδιαίτερη. Σας ευχαριστώ!

Οι τελευταίες ημέρες δεν ήταν εύκολες για εμένα και έπρεπε να λάβω αποφάσεις που ήταν πραγματικά δύσκολες για μένα. Όλοι πρέπει να δείξουμε υπομονή λόγω της κατάστασης. Δεν βιώνουμε εύκολους καιρούς, ωστόσο, θα ήθελα να σημειώσω ότι τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι επιφανειακά για μένα. Η Ραπίντ Βιέννης είναι πολύ σημαντική για εμένα. Όλοι ήμασταν πρόθυμοι να μειώσουμε τα συμβόλαια μας τους προηγούμενους μήνες και εγώ προσωπικά πάντα επικεντρωνόμουν στο αθλητικό κομμάτι. Παρά τις συζητήσεις, δεν μπορέσαμε να βρούμε μια κοινή λύση. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Ζόραν Μπάρισιτς για τις ανοιχτές συνομιλίες»

Για να καταλήξει στο γράμμα του: «Αφήνω το σύλλογο με βαριά καρδιά γιατί πραγματικά αγαπώ την ομάδα, τους οπαδούς και το προσωπικό. Είμαι ευγνώμων σε όλους και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ, απόλαυσα κάθε στιγμή αυτής της υπέροχης ομάδας. Το ταξίδι μου συνεχίζεται τώρα και θα σας ενημερώσω τις επόμενες μέρες που θα με βγάλει».

Ο αποχαιρετισμός της Ραπίντ:

«Ο Στέφαν Σβαμπ εντάχθηκε στη Ραπίντ το καλοκαίρι του 2014 και άμεσα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μέχρι τώρα. Φορώντας τη φανέλα μας αγωνίστηκε σε 241 παιχνίδια για έξι σεζόν, σκοράροντας 51 γκολ. Με τη Ραπίντ τερμάτισε δεύτερος τρεις φορές και έπαιξε τρεις φορές στους ομίλους του Europa League. Δύο χρονιές φτάσαμε μέχρι τους “32” της συγκεκριμένης διοργάνωσης ενώ φτάσαμε και δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου. Μόνο ένα κάταγμα αστραγάλου το 2016 ανάγκασε τον Σβαμπ να χάσει αγώνες για ένα μικρό διάστημα που δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα τραυματισμών. Μέσα από τη Ραπίντ κέρδισε και την κλήση του στην Εθνική Αυστρίας…», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Χωρίς Βιεϊρίνια η «πρώτη»

Στο μεταξύ, μόλις 10 μέρες διακοπών ευχαριστήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μετά το τελευταίο παιχνίδι τους στις 19 Ιουλίου αύριο επιστρέφουν στο πρώτο ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας της ερχόμενης σεζόν, πριν καν καταλάβουν πότε τέλειωσε η προηγούμενη. Πολύ νωρίς για τα δεδομένα μιας ομάδας που επί 11,5 μήνες ήταν στους αγωνιστικούς χώρους οι "ασπρόμαυροι" θα συναντηθούν και πάλι στις 10 το πρωί στη Νέα Ευκαρπία για τους πρώτους ιατρικούς και εργομετρικούς ελέγχους που θα κρατήσουν για το επόμενο τριήμερο και από αρχής Αυγούστου μέσα σε καυτές θερμοκρασίες θα ξεκινήσουν το επίπονο πρόγραμμα της προετοιμασίας τους.

Στο πρώτο αυτό ραντεβού, θα παραστούν και όλοι΄όσοι ήταν δανεικοί στην τελευταία σεζόν και στο διάστημα μέχρι την αναχώρηση της ομάδας στην Πορταριά Πηλίου στις 4 Αυγούστου, κάποιοι από αυτούς θα παραχωρηθούν και πάλι σαν δανεικοί σε άλλες ομάδες ενώ κάποιοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την ομάδα, η οποία θα δώσει τα δυο πρώτα φιλικά της στις 6 και 10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό εναντίον του Ατρομήτου και του ΝΠΣ Βόλου αντίστοιχα.

Από την πρώτη του ΠΑΟΚ θα λείψουν δεδομένα οι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο με τους οποίους δεν υπάρχει καμία συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Εάν δεν προκύψει κάτι δραματικό οι δύο παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν, ωστόσο, δεν αποκλείεται η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη να δρομολογήσει εξελίξεις ειδικότερα για τον Πορτογάλο.



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved