Μιγκέλ Τράουκο: Ο αντί-Τσιμίκας που θέλει ο Ολυμπιακός (photos+videos)

Μιγκέλ Τράουκο: Ο αντί-Τσιμίκας που θέλει ο Ολυμπιακός (photos+videos)

Ο Ολυμπιακός επιμένει να… ψωνίζει γαλλικά και μετά τον Μαξ Γκραντέλ είναι έτοιμος να πάρει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από τη Ligue 1 για να καλύψει το κενό που θα ανοίξει στο αριστερό «φτερό» του…

Μπορεί στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού να είναι όλοι συγκεντρωμένοι στη «μάχη» της επόμενης Πέμπτης (06/08) με αντίπαλο τη Γουλβς στην Αγγλία για τους «16» του Europa League, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν δουλεύουν και τις υπόλοιπες υποθέσεις που αφορούν… στο μέλλον της ομάδας. Όπως έχετε διαβάσει είναι θέμα ημερών, ίσως και ωρών, να κλείσει θετικά για τους Πειραιώτες η υπόθεση του Μαξ Γκραντέλ ενώ εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα των πωλήσεων με τη Νάπολι να επανέρχεται για τον Κώστα Τσιμίκα.

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν… μαγειρέψει πριν πεινάσουν σε αυτή την περίπτωση, αφού οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του Μιγκέλ Τράουκο από τη Σεντ Ετιέν. Ο Περουβιανός αριστερός μπακ της γαλλικής ομάδας, που αγωνίζεται και σαν χαφ, είναι ο νο1 υποψήφιος για το αριστερό άκρο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Άλλωστε, ο Τράουκο δεν υπολογίζεται στους «στεφανουά» και αυτό είναι πιθανό να κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει.

«Ναι, μπορεί να πάω στην Ελλάδα»

Ενδεικτικό είναι πως στον τελικό Κυπέλλου της Γαλλίας ανάμεσα στη Σεντ Ετιέν και την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τράουκο δεν ήταν καν στην αποστολή της ομάδας του. Ο ίδιος μίλησε σχετικά και ανέφερε μεταξύ άλλων «Αυτή τη στιγμή είμαι η τρίτη επιλογή. Είμαι ρεαλιστής, πρέπει να δουλέψω σκληρά. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει τον Αύγουστο, είμαι δυνατός και προπονούμαι σκληρά για να είμαι έτοιμος τότε. Υπάρχει μια πιθανότητα να πάω στην Ελλάδα, αλλά αυτό είναι θέμα που αφορά τόσο  το κλαμπ όσο και τον εκπρόσωπό μου, γιατί εγώ έχω το μυαλό μου στο να δουλέψω σκληρά για να βρω τη θέση μου στην ομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τράουκο έχει συμβόλαιο ως το 2022 με τη Σεντ Ετιέν, ενώ η γαλλική ομάδα ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή στην οποία αγωνίστηκε στην καριέρα του. Μάλιστα, για να τον αποκτήσουν οι Γάλλοι από τη Φλαμένγκο τον Αύγουστο του 2019 είχαν δαπανήσει 1 εκατ. ευρώ. Όχι ιδιαίτερα υψηλό ποσό για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή (50 συμμετοχές με το Περού) που είχε δυο «γεμάτες» σεζόν με τη «Φλα» (49 συμ., 3 γκολ, 10 ασίστ) και είχε κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες και το πρωτάθλημα με τη βραζιλιάνικη ομάδα την περασμένη χρονιά. Στην «κουτσουρεμένη» σεζόν με τη Σεντ Ετιέν στη Γαλλία, ο Τράουκο είχε 19 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ, αλλά χωρίς να θεωρείται βασικό «γρανάζι» της ομάδας. Για αυτό και ο Ολυμπιακός μπορεί να επωφεληθεί και να πάρει τον παίκτη με ένα χαμηλό ποσό, έχοντας παράλληλα βάλει στα ταμεία του πολλά χρήματα από μια πιθανή πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Νάπολι.

Πάντως, πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα να μην συνδεθούν οι δυο περιπτώσεις. Να αποκτήσει, δηλαδή, ο Ολυμπιακός τον Μιγκέλ Τράουκο άσχετα με το αν θα υπάρξει πώληση ή όχι του Κώστα Τσιμίκα στους «παρτενοπέι». Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως πίσω από τον Έλληνα μπακ δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να τον εμπιστεύεται τόσο πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και να μπορεί να βασιστεί το ίδιο σε αυτόν, όπως συμβαίνει με τον Σερραίο διεθνή άσο…

Δείτε εν δράσει τον Μιγκέλ Τράουκο

Miguel Trauco "El Genio" ● Skills, Mejores Jugadas, Asistencias | Por esto lo compraron en Francia

Goal Miguel TRAUCO (22') / FC Nantes - AS Saint-Etienne (2-3) (FCN-ASSE) / 2019-20

Miguel Trauco ● Welcome to Saint-Etienne ● Defending Skills, Goals & Assists - 2019 (HD)



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved