Ολιβέιρα: «Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ»

Ολιβέιρα: «Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε για την κατάστασή του στα πλέι οφ, τα γκολ, τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ και τη δεύτερη θέση.

Αποφασισμένοι είναι στην ΑΕΚ για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τη δεύτερη θέση, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να τονίζει πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Πορτογάλος επιθετικός ανέφερε στη Nova πως δεν νιώθει πρωταγωνιστής της Ένωσης στα πλέι οφ, αλλά πως η ομαδική δουλειά φέρνει τα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολιβέιρα:

Για τον ρόλο πρωταγωνιστή που έχει στα πλέι οφ για την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι δεν είμαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αυτό που κάνω είναι να προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα και πολλοί συμπαίκτες μου. Εγώ είμαι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής και όλοι όσοι παίζουν βοηθούν την ομάδα είναι σημαντικοί. Δεν νιώθω ότι είμαι ο πιο σημαντικός».

Για το τέρμα που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό: «Αυτό που έκανα, στο πλαίσιο της συνολικής πίεσης της ομάδας, αυτό που μου αναλογούσε. Εκμεταλλεύτηκα ένα λάθος που έκανε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, πήρα τη μπάλα και σε αυτό το σημείο, όπως συζήτησα και με τον Πέτρο Μάνταλο, βιάστηκα, ενώ θα μπορούσα να κάνω ακόμα ένα βήμα πριν τελειώσω τη φάση. Με ένα βήμα παραπάνω θα έδινα χρόνο στον αντίπαλο τερματοφύλακα να προετοιμαστεί και να καλύψει καλύτερα την εστία. Αλλά έκανα το σουτ, σκόραρα, οπότε είναι αποτέλεσμα της συνολικής πίεσης της ομάδας το δικό μου γκολ».

Για τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας ακόμη τελικός, καθώς έχουμε έναν ακόμα τελικό το Σαββατοκύριακο και φυσικά τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ, είπαμε πως όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί, γιατί βρισκόμαστε στην τρίτη θέση κι έπρεπε να καλύψουμε τη διαφορά. Απόψε έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στη δεύτερη θέση, οπότε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Για το «διπλό» του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, γιατί γνωρίζω και τις δύο ομάδες, αλλά ως ποδοσφαιριστής, σκέφτηκα ότι με την επιστροφή των βαθμών του ΠΑΟΚ, περίμενα ότι θα έχει μια διαφορετική αντίδραση, αλλά δεν περίμενα να πάρει τη νίκη. Είναι λογικό που έδωσαν τα πάντα για να πάρουν αυτό που ήθελαν. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα, και φέτος θεωρώ ότι είναι καλύτερος γιατί ενισχύθηκε το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός είναι επίσης μια καλή ομάδα και η διαφορά μεταξύ τους δεν είναι μεγάλη, αλλά δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα».

Τι διαφορετικό περιμένει από τον ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, οπότε περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ότι κερδίσαμε στην έδρα του ΠΑΟΚ και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο μέσα στην Τούμπα, δεν σημαίνει ότι θα γίνει κάτι παρόμοιο και απόψε. Κανείς δεν πιστεύει ότι θα γίνει ένα 2-0 ή 30 εύκολο. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα έξτρα κίνητρο, γιατί ξέρει ότι και με μια ισοπαλία είναι μπροστά και δεν θέλω να σκέφτονται ότι οι παίκτες θα έρθουν να πάρουν εκδίκηση για το πρώτο παιχνίδι στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι θα έρθουν ότι θα προσπαθήσουν να μη χάσουν και εμείς θα κάνουμε να πάντα για να κερδίσουμε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ παίζει για δύο αποτελέσματα: «Νομίζω ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει και εις βάρος του ΠΑΟΚ, γιατί αν μπει στο παιχνίδι επιδιώκοντας να πάρει την ισοπαλία, σε μια άτυχη στιγμή μπορούν να δεχτούν το γκολ. Για εμάς είναι το ίδιο, μπαίνουμε για να κερδίσουμε».

Για τη δήλωσή του ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη από τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω όταν το είπα, είχε το -7 ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ καλύτερος από εμάς. Ατομικά εμείς είμαστε καλύτεροι. Αν είμαστε ενωμένοι και εμφανιστούμε ως σύνολο, όπως στην Τούμπα, τότε δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή από το να κερδίσουμε».



Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved