Μαρτίνς: «Μια ήττα δεν μπορεί να ακυρώσει την πορεία μας»

Μαρτίνς: «Μια ήττα δεν μπορεί να ακυρώσει την πορεία μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε πως το αήττητο πρωτάθλημα ήταν στόχος για την ομάδα του, όμως, υποστήριξε πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ακυρώσει όσα πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι».

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς από την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σχολίασε πως η ήττα από τους Θεσσαλονικείς δεν μπορεί να ακυρώσει όλα όσα έχει πετύχει η ομάδα του, που έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, αναφέροντας πως ναι μεν χάθηκε ο στόχος του αήττητου αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορεί να καταφέρει ο Ολυμπιακός, εννοώντας προφανώς τον αγώνα με τη Γουλβς και τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

«Δεν ήταν καλό παιχνίδι από καμία από τις δυο ομάδες, είχε λίγη επιθετική δραστηριότητα και κακή τακτική προσέγγιση. Εμείς κάναμε μια-δυο ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια ευκαιρία και κατάφερε να σκοράρει. Αυτό που έκρινε το παιχνίδι ήταν η αποτελεσματικότητα, ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ και πήρε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς και πρόσθεσε:

«Τίποτα δεν ακυρώνει ότι καταφέραμε ως τώρα. Θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι, αλλά αυτό δεν ακυρώνει πως είμαστε πρωταθλητές με όλη την αξία μας. Η ομάδα μας έδειξε ότι το άξιζε, πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας γιατί έχουμε ακόμα πολλά πράγματα μπροστά μας που μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να βρούμε ξανά την αδρεναλίνη που μας έλειψε στα τελευταία παιχνίδια, γιατί έχουμε δείξει πως είμαστε μια ομάδα που μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ εξέπληξε τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Δεν υπάρχει κάποια έκπληξη από τον ΠΑΟΚ, στα πρώτα 20 λεπτά δεν ήμασταν κυρίαρχοι όπως συνηθίζουμε, όμως από εκεί και μετά είχαμε τον έλεγχο αλλά δεν κάναμε σπουδαία πράγματα. Δεν υπήρχε επιθετική ανάπτυξη, δεν απειλήσαμε. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας, θα πρέπει σίγουρα να επανέλθουμε γιατί δεν κάνουμε κάποια πράγματα στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας πράγματα να κάνουμε, χάσαμε έναν στόχο αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και πρέπει να επανέλθουμε γιατί ξέρουμε πολύ καλά τις δυνατότητές μας».

Όσο για το αν η ήττα μπορεί να αφυπνίσει τον Ολυμπιακό, είπε: «Πολλά πράγματα μπορεί να σημαίνει μια ήττα και σίγουρα δεν είναι ποτέ ευχάριστα. Σίγουρα μπορεί να φέρει μια επαγρύπνηση, να μην βλέπουμε τα παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο. Υπό αυτή την έννοια μπορεί να βοηθήσει, αλλά ποτέ μια ήττα δεν μπορεί να είναι καλή».

Αναφορικά με τη φάση του Χασάν, υποστήριξε: «Θα προτιμούσα να μην σχολιάσω τη φάση, δεν θα μιλήσω για τον διαιτητή και για τη φάση. Θέλω να τη δω και να την αναλύσω ψύχραιμα για να πω τη γνώμη μου».

Ενώ τέλος σχολίασε: «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα, εμείς είμαστε πρωταθλητές με την αξία μας. Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε μόνο για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια απέναντι σε πολλούς αντιπάλους. Μια ήττα δεν μπορεί να ακυρώσει την πορεία μας».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved