Καρέρα: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ»
Για ακόμα μια φορά ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στους συμπατριώτες του τονίζοντας πως απολαμβάνει που βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ.
«Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ και απολαμβάνω τις ημέρες μου στην ομάδα. Βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας και περιμένουμε να αρχίσει και πάλι το ποδόσφαιρο. Θα μου άρεσε να επιστρέψω κάποια μέρα στη Γιουβέντους ως προπονητής, αλλά για την ώρα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Δίνω τα πάντα στη δουλειά μου στην ΑΕΚ για να πετύχω εδώ και να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω ένας εξαιρετικός προπονητής» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός μέσω της διαδικτυακής εκπομπής «Casa Juventibus».
Αναφέρθηκε στην εποχή που συνεργαζόταν με τον Αντόνιο Κόντε, ενώ του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση των Αλέγκρι-Σάρι. «Το σημαντικότερο πράγμα είναι η Γιουβέντους και όχι τα πρόσωπα», σχολίασε επί του θέματος. «Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ήταν εκείνη η βραδιά στη Ρώμη το 1996, όταν κατακτήσαμε το Champions League κόντρα στον Άγιαξ», είπε.