ΠΑΟΚ: «Ψηφίστε την καλύτερη 11άδα της δεκαετίας»

ΠΑΟΚ: «Ψηφίστε την καλύτερη 11άδα της δεκαετίας»

Ο ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους του να αναδείξουν την καλύτερη ενδεκάδα της δεκαετίας 2010-2020.

Σε μια ψηφοφορία ανάδειξης της καλύτερης ενδεκάδας την δεκαετία 2010-2020 καλεί ο ΠΑΟΚ τους φίλους του. Μέσω των social media, οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» θα μπορούν να επιλέξουν τους παίκτες που ξεχώρισαν τα τελευταία δέκα χρόνια.

Αναλυτικά:

«O καθένας έχει τους δικούς του προσωπικούς “ήρωες”. Τους δικούς του αγαπημένους. Τις συμπάθειές του, τις αντιπάθειές του, αυτούς που παραδέχεται για την αξία τους, εκείνους που σέβεται, θαυμάζει, εμπιστεύεται, φοβάται, μιμείται, φαντάζεται τον εαυτό του στη θέση τους.

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε όλα αυτά τα συναισθήματα σε ένα μεγάλο, διαδραστικό δημοψήφισμα μέσα από τα Social Media και το paokfc.gr προκειμένου να επιλέξετε εσείς την κορυφαία 11άδα της δεκαετίας 2010-2020. Η μπάλα από σήμερα είναι στο δικό σας γήπεδο, λοιπόν.

Εσείς προτείνετε, εσείς ψηφίζετε, εσείς αποφασίζετε κι εμείς περιμένουμε να συγκεντρώσουμε τις δικές σας προτιμήσεις, να τις κατηγοριοποιήσουμε, να τις μετατρέψουμε στο τελικό poll που θα πραγματοποιηθεί μέσα από το paokfc.gr.

Από το Σάββατο 11/04 μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα (19/04) θα έχετε τη δυνατότητα να προτείνετε τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την δεκαετία που τελείωσε. Θα υπάρχουν ειδικά post σε Facebook, Twitter, Instagram για κάθε θέση της 11άδας κι εσείς με τα σχόλιά σας, τα retweet σας, τα repost σας, τα insta stories θα καταθέτετε την ψήφο σας.

Οι τρεις κορυφαίοι σε κάθε θέση θα μπουν στο τελικό δημοψήφισμα, όπου πάλι εσείς, θα καλείστε να ψηφίσετε και να διαμορφώσετε την κορυφαία 11άδα, τους Decade All Stars.

Το σύστημα των Decade All Stars θα είναι 4-2-3-1. Έχετε το δικαίωμα να προτείνετε έναν παίκτη για παραπάνω από μία θέση αρκεί να έχει αγωνιστεί σε αυτή.

Για παράδειγμα ο Βιεϊρίνια στη προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΟΚ αγωνιζόταν κυρίως ως δεξί εξτρεμ, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν αριστερό μπακ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προταθεί και για τις δύο θέσεις και αν είναι μέσα στους τρεις επικρατέστερους θα επιλεγεί στο τελικό poll για τη θέση που έχει τις περισσότερες ψήφους.

Διότι, δεν θέλουμε να παίξουμε με δέκα!!Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν. Η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο. Περιμένετε σήμερα το πρώτο post και ξεκινάμε…

Για να σας βοηθήσουμε, σας κοινοποιούμε την ενδεικτική λίστα με τους ποδοσφαιριστές που είχαν τις περισσότερες συμμετοχές ανά θέση προκειμένου να ψηφίσετε ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχές στους

Decade All Stars.

Goalkeeper

1.Κώστας Χαλκιάς 71. Παναγιώτης Γλύκος 31. Αλέξανδρος Πασχαλάκης 91. Dario Kresic

Center Back

13. Στέλιος Μαλεζάς 5. Bruno Cirillo 15. Jose Crespo 4. Ingi Ingason 5. Fernando Varela 15. Miguel Vitor 15. Pablo Contreras Left Back16. Lino 3. Κώστας Σταφυλίδης 31. Γιώργος Τζαβέλλας 5. Razvan Rat 23. Δημήτρης Γιαννούλης

Right Back

27. Miroslav Sznaucner 3. Leo Matos 70. Στέλιος Κίτσιου 2. Γιάννης Σκόνδρας 77. Etto Center

Defensive Midfielder

5. Pablo Garcia 6. Victor Vitolo 26. Ergys Kace 6. Αλέξανδρος Τζιόλης 87. Jose Canas Center Midfielder28. Κώστας Κατσουράνης 16. Gojko Cimirot 28. Evgen Shakhov 8. Jose Mauricio 27. Josip Misic 10. Olivier Sorlin 25. Costin Lazar

Center Attacking Midfielder

21. Vladan Ivic 9. Zvonimir Vukic 10. Δημήτρης Πέλκας 10. Facundo Pereyra

Left Winger

11. Miroslav Stoch 11. Robert Mak 24. Garry Rodrigues 7. Omar El Kaddouri 21. Diego Biseswar

Right Winger

10. Djalma Campos 98. Leo Jaba 18. Δημήτρης Λημνιός 20. Andre Vieirinha

Forward

9. Zlatan Muslimovic 33. Στέφανος Αθανασιάδης 14. Δημήτρης Σαλπιγγίδης 9. Lucas Perez 9. Aleksandar Prijovic 20. Ευθύμης Κουλούρης 9. Karol Swiderski 47. Chuba Akpom».



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved