ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Τρεις εισαγγελείς και 500 αστυνομικοί στην Τούμπα»

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Τρεις εισαγγελείς και 500 αστυνομικοί στην Τούμπα»

Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός φέρνει… κινητικότητα στην αστυνομία αλλά και στην εισαγγελία της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα δήλωσε κορυφαίο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. για τον αγώνα της Κυριακής.

Ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και το ποιος θα το κατακτήσει, θα είναι και το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της Κυριακής στην Τούμπα. Μια αναμέτρηση… φωτιά, όχι μόνο για το γεγονός ότι οι δυο ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία και μάχονται για την κορυφή αλλά και για όλα όσα γίνονται εξωαγωνιστικά και μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους τελευταίους μήνες. Η ένταση αναμένεται μεγάλη την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, για αυτό και οι συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας έχουν αρχίσει αρκετά νωρίς ενώ οι τελευταίες γίνονται και με την παρουσία εισαγγελέων.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που έκανε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μπουλούμπασης. Ο Ταξίαρχος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Focus Fm 103,6» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως για τον αγώνα αυτό θα… επιστρατευτούν 500 αστυνομικοί ενώ στο γήπεδο της Τούμπας θα βρίσκονται και τρεις εισαγγελείς προκειμένου να καταγράψουν πιθανές έκνομες πράξεις.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για την Θεσσαλονίκη και για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά, γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μας έχουν δείξει ότι κρατάνε τους τόνους χαμηλά και ξέρουν να φέρονται πολιτισμένα. Δεν μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα και έτσι θα γίνει και σ’ αυτό τον αγώνα. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης θα είναι ιδιαίτερη ενισχυμένη έτσι ώστε να μην παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα και να εξασφαλίσουμε ότι ο αγώνας θα παιχθεί μόνο μέσα στο γήπεδο και όχι έξω», είπε αρχικά ο Ταξίαρχος Μπουλούμπασης και πρόσθεσε:

«Το δίχτυ υπάρχει στη Τούμπα και ο ΠΑΟΚ μας υποσχέθηκε ότι θα λάβει όλα τα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οι θύρες θα είναι ανοιχτές τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Όσοι πάνε στις θύρες 4-5-6-7 μπορούν να πάνε ελεύθερα όποια ώρα θέλουν. Θα συνιστούσα στον κόσμο που θα πάει στις Θύρες 8-1-2-3, επειδή θα υπάρχουν αρμοί και αποστείρωση του χώρου για να έρθουν ομαλώς οι αποστολές, να μεταβεί στο γήπεδο μετά τις 6 το απόγευμα. Να είναι υπομονετικοί όλοι, μπορεί να έχουν μία μικρή καθυστέρηση, λόγω του πολύ κόσμου που θα υπάρχει στο γήπεδο. Θα υπάρχουν ζώνες και φραγμοί ελέγχου, θα είναι αυστηροί οι έλεγχοι στην είσοδο του γηπέδου».

Επίσης, σχολίασε: «Είναι γεγονός πως υπάρχει μία μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Τα μέτρα είναι αυξημένα όπως οφείλουμε σε κάθε κρίσιμο ντέρμπι μεγάλου επιπέδου. Και από τις όμορες περιοχές έχουμε ζητήσει να έρθουν διμοιρίες για ενίσχυση. Υπολογίζω ότι πάνω από 500 αστυνομικοί θα βρίσκονται στο γήπεδο. Θα είναι τρεις Εισαγγελείς μαζί μας στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν στο έργο μας τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εξωτερικά, σε περίπτωση που ζητήσουμε κάποια νομική βοήθεια να μας την παρέχουν».

Η επιστροφή – έκπληξη στην Τούμπα

Από την πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, πάντως, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μην συμβεί το παραμικρό. Ενδεικτικά είναι και τα μηνύματα του μέλους του ΔΣ, Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο αυτοσυγκράτηση και να μην απαντήσει σε πιθανές προκλήσεις. Στον ΠΑΟΚ, άλλωστε, γνωρίζουν καλά πως το παραμικρό συμβάν θα τους κοστίσει πολύ ακριβά στην προσπάθεια που κάνουν για να πάρουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο.

Την ίδια ώρα, βέβαια, στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ επικρατεί… συναγερμός. Οι φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά» οργανώνονται για να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ ετοιμάζει κάτι… ξεχωριστό που θα μείνει στην ιστορία, και που θα  δώσει μια πολύ όμορφη και σπάνια εικόνα στις κερκίδες.

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες και για μια επιστροφή – έκπληξη στην Τούμπα που αναμένεται να βάλει… φωτιά. Ειδικότερα στους μεγαλύτερους σε ηλικία φίλους του ΠΑΟΚ, αναμένεται να προκαλέσει έντονα συναισθήματα και να τους ταξιδέψει σε άλλες εποχές, όπου και πάλι η Τούμπα ήταν… απόρθητο κάστρο, ειδικότερα απέναντι στον Ολυμπιακό. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…



Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
Τελικός Conference League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός και πόσο κοστίζουν
Τελικός Conference League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός και πόσο κοστίζουν
"Γατάκια εγώ γκαντέμης;" η ερώτηση του πρωθυπουργού μετά τις προκρίσεις στο Final Four!
"Γατάκια εγώ γκαντέμης;" η ερώτηση του πρωθυπουργού μετά τις προκρίσεις στο Final Four!
Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved