ΠΑΟΚ: Νέα επίθεση σε Αυγενάκη-Μπραουδάκη!

ΠΑΟΚ: Νέα επίθεση σε Αυγενάκη-Μπραουδάκη!

Δεν σταματούν οι καταγγελίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Λευτέρη Αυγενάκη – Ξανά στο στόχαστρο ο Βαγγέλης Μπραουδάκης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, σχολιάζει ξανά την υπόθεση της ΕΕΑ και κάνει «ευθεία» επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη, στα μέλη της Επιτροπής αλλά και στον Βαγγέλη Μπραουδάκη.

Στην ανάρτηση-τοποθέτηση μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» στέλνει και ένα υστερόγραφο-«βόμβα» που αφορά άμεσα το μέλος της Επιτροπής, Τζουλάκη!

 

 

Αναλυτικά:

Ο εντολοδόχος Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ερευνάται ποινικά για τυχόν κακουργήματα με τα μέλη της επιτροπής του, αποφάσισε να εμφανιστεί μετά από αρκετές ημέρες και αντί να παραιτηθεί, ή τουλάχιστον να απολογηθεί, για όσα έχει προκαλέσει - στο ποδόσφαιρο και τη χώρα - είχε το θράσος να υπερασπιστεί την επιτροπή την οποία έχει αποδομήσει ήδη η ίδια η κυβέρνηση!

Φυσικά πρόλαβε το Σάββατο να μην κάνει δεκτή την ενοχική παραίτηση του Βαγγέλη Μπραουδάκη, διευθυντή επικοινωνίας του γραφείου του (και στο παρελθόν γνωστή πένα στα “Μέσα Μαζικής Εκτέλεσης” της αλήθειας από τη συμμορία που έχει διαλύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο), ξεχνώντας φυσικά ότι η παραίτηση είναι πράξη που δεν απαιτεί συναίνεση από το άλλο μέρος συμμετέχοντας και οι δύο έτσι σε ένα ακόμη καλοστημένο θέατρο σκιών.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης ο οποίος λειτούργησε ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Υπουργείου Αθλητισμού- ΕΕΑ- Τζουγανάτου- ΟΣΦΠ.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης που ήταν παρών στη συνάντηση 20.01.2020 περί τις 11 μμ στο γραφείο Τζουγανάτου με την Λίνα Σουλούκου και τον Ιωάννη Χατζησαββάογλου (στελέχη του ΟΣΦΠ) και φυσικά τον ίδιο τον Τζουγανάτο, ο όποιος έχοντας μαγικές ικανότητες κατάφερε να γράψει γνωμοδότηση 50 σελίδων σε 2 μέρες σε μια υπόθεση που το σκεπτικό της αγνοείται εδώ και 10 μέρες - και δεν μας επιτρέπει να ενημερωθούμε με πόσες χιλιάδες ψέματα πείστηκαν για να πάρουν αυτή την απόφαση.

Θα ζητήσουμε επίσημα από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να ανοίξει τα τηλέφωνα και του Βαγγέλη Μπραουδάκη- μεταξύ άλλων- και να εξετάσει πού βρισκόταν στις 20.01.2020 περί τις 11 μμ μέσω των κεραιών τηλεφώνων αφού πλέον εντάσσεται και αυτός σε όσους θα μηνυθούν για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία (ο πρώην εργοδότης του ξέρει, ας τον ρωτήσει) όπως και παράβαση καθήκοντος.

Πρέπει να έχουν τελικά εκατοντάδες χιλιάδες λόγους ώστε να παραμένουν στη θέση τους όλοι αυτοί οι συμμορίτες. Οι εκατοντάδες χιλιάδες σταγόνες πάντως, δεν είναι βροχής.

ΥΓ: Κύριε αξιότιμε ηθικέ Υπουργέ Αθλητισμού έχετε ενημερώσει τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι ο γιος του Τζουλάκη είναι κουμπάρος με τον αδερφό σας;



Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved