ΠΑΟΚ: Επίθεση κατά της Κυβέρνησης από τη «Θύρα 4»

ΠΑΟΚ: Επίθεση κατά της Κυβέρνησης από τη «Θύρα 4»

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ «Θύρα 4» με ανακοίνωσή του, τονίζει πως ο κύριος υπεύθυνος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ στους δρόμους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4:

«Η σημερινή γνωμοδότηση της ΕΕΑ δεν μας κάνει σοφότερους στα περί ελληνικού ποδοσφαίρου, για του οποίου τα επίπεδα σήψης και βρωμιάς δεν αμφιβάλαμε ποτέ.

Υπενθυμίζει σε εμάς όμως, το λαό του ΠΑΟΚ, ότι όσα κατακτήσαμε στην πορεία της ιστορίας δεν μας χαρίστηκαν αλλά τα κατακτήσαμε με αίμα και πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι εδώ και καιρό ο συμπαθής επαρχιώτης αλλά πήρε τη θέση που του αξίζει και αυτό ενοχλεί.

Ήρθε η ώρα για τον λαό του ΠΑΟΚ (από τον απλό φίλαθλο που βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον κάθε συνδεσμίτη) να ξυπνήσει και να δει την αλήθεια κατάματα: είμαστε σε πόλεμο.

Ήδη πολλά ονόματα αναφέρθηκαν ως ονόματα υπευθύνων για αυτήν τη γνωμοδότηση-παρωδία. Λοιπόν όχι, ένοχα δεν είναι τα μέλη της ΕΕΑ Τσουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης που χωρίς κανένα στοιχείο γνωμοδότησαν εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

Ακόμη και αν έχουν ακουστεί και γραφτεί διάφορα για τα πεπραγμένα του πρώτου, ακόμα και αν οι δύο τελευταίοι βρέθηκαν στην επιτροπή μόλις πρόσφατα για να παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο σύστημα.

Υπεύθυνος δεν είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης, γιατί σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι. Θα περίμενε κανείς την παραμικρή πυγμή και αίσθημα δικαιοσύνης από κάποιον, ο οποίος μόλις πριν από λίγο καιρό κατηγορήθηκε ευθέως, πως συνομιλούσε με εκβιαστές και ποινικούς που ερευνώνται για μαύρο χρήμα, αλλά αντί για να ελεγχθεί από το κόμμα του υπουργοποιήθηκε;

Στους λίγους μήνες που βρίσκεται στη θέση του το μόνο που έχει να επιδείξει είναι οι φωτογραφίες που έβγαλε με όλα τα μέλη της μίας και πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης που εδρεύει στον Πειραιά, τους μπράβους της αλλά και τα γιουσουφάκια της στην πόλη μας. Ακόμα και αν παίζει τόσο εξόφθαλμα το ρόλο αυτοφοράκια σε νυχτερινό κέντρο, ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν ειναι ο κύριος υπεύθυνος για τη σημερινή ξεφτίλα.

Υπεύθυνος δεν είναι ούτε ο Ολυμπιακός γιατί πάντα εξέφραζε ό,τι πιο άθλιο στον αθλητισμό Ελλάδας και Κολομβίας. Φορτωμένοι διαχρονικά με όλον τον ποινικό κώδικα και μην έχοντας πληρώσει ποτέ για κανένα από τα εγκλήματά τους, έφτασαν στο σημείο να κουνάνε το δάχτυλο στον ΠΑΟΚ και να παριστάνουν τους αδικημένους.

Σίγουρα δεν φταίνε αυτοί γιατί πολύ απλά παίζουν το παιχνίδι τους: δεκαετίες ολόκληρες εκβιάζουν, χειραγωγούν, στήνουν, κλέβουν. Από κατηγορούμενοι, με τη σκανδαλώδη στήριξη της κυβέρνησης βρέθηκαν σε θέση κατήγορου, με στόχο την επαναφορά της κανονικότητας που και οι πλέον αφελείς κατάλαβαν τι σημαίνει και σε κοινωνικοπολιτικό αλλά και σε αθλητικό επίπεδο.

Ο κύριος υπεύθυνος για το σημείο που φτάσαμε αλλά και το πού θα πάμε από εδώ και στο εξής, είναι ένας και έχει το ονοματεπωνυμο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δικαίωσε απόλυτα τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά κατά την εκλογή του και εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του κουμπάρου της αδερφής του. Πλέον για τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, πλέον κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επίσημα εναποθέσει την πρωθυπουργία στο Βαγγέλη Μαρινάκη και γι’ αυτό κρίνεται ένοχος ο ίδιος αλλά και όσοι επιμένουν να τον στηρίζουν και να μην βλέπουν αυτό που έρχεται. Πριν ενάμιση χρόνο, στις δράσεις για το κλεμμένο πρωτάθλημα, φυτεύθηκε ο σπόρος στις καρδιές μας. Με αδικίες σαν τη σημερινή να τον ποτίζουν όλο και περισσότερο, σύντομα το λουλούδι της απόσχισης θα φυτρώσει και τότε η πραγματικότητα θα είναι πολύ διαφορετική.

Ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να γνωρίζει πως σε αυτους τους αγώνες πάντα θα είναι μόνος του. Από το ξέσπασμα του πολέμου κατά της εγκληματικής με το πέναλτυ στον Μακ, τα δικαστήρια και τις διώξεις, στο φιάσκο της κορδέλας και στο κλεμμένο πρωτάθλημα του 2018, σύμμαχοι και φίλοι μετρήθηκαν και βρέθηκαν λειψοί.

Δεν περιμένουμε καμία αντίδραση από κανέναν πολιτικό και κανέναν φορέα στο βορρά, ευκαιρίες υπήρξαν άπειρες αλλά προτιμήθηκε η δουλοπρέπεια. Έτσι και θα αντιμετωπίζεστε, σαν δούλοι.

Πλέον, μιλάει ο λαός.

ΠΑΟΚτσή, είσαι σε πόλεμο

Μετά τιμής,

ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4»



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved